Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XX. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XX. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XX. kola 2. ŽMNL

Sinjoretovo je novi prvoligaš a to je postigao pobjedom nad YB,u derbiju miroljubivo.


TORNADO-KANELA 2:2..start je donio vodstvo domaćina na radost dobro popunjene bibinjske dvorane. Ipak smoglo se snage u Raštanskim redovima za preokret,i to u jednoj minuti. Drugi dio je donio šahovsku partiju u kojoj se tražila pogreška za razriješene utakmice. Dočekao je to Lovre Sikirić za bod Tornada i remi.


KONOBA NIKOL-ZATON 2:1..brzo vodstvo Zatona preko Edija Kulaša je mirisalo na radost mokronja no braća Perica su drukčije mislila. Prvo je Ivan poravnao dok je Domagoj doveo konobu u vodstvo koje se pokazalo kao konačan rezultat utakmice.


PAKLENICA-VIŠNJIK 0:9…Mario Tomić je sve počeo i završio glede golova u igri mačke i miša Prvi gol je otupio svaku nadu Paklenice za bilo kakvu pozitivu. Višnjik je igrao uraganski i podigli su svoju bodovnu prednost, vrijednu prve lige pitanje je.


BRODARICA-KONTRA 3:2..od mrtvakuše do ljepotice kola je kratak rezime ove utakmice.Prvi dio smo svi skupa prespavali no nastavak je donio rapsodiju. Prvo je Brodarica imala prednost pa opet Kontra pa opet Brodarica no to je bio kraj. Pobjeda je začinjena trećim poluvremenom i bijegom iz opasne zone Medinih jurišnika.


YOUNG BOYS-SINJORETOVO 3:4..promocija kvarta bez igrališta u prvu ligu je ovo kolo potpisana i megaslavlje je počelo. Sve su na početku malo odgodili boysi brzim vodstvom no SuperBlaž je stavio s dva gola ruku na visi rang. YB se ne pridavaju i stižu do novog iksa kojeg anulira David Lončar. Do kraja smo vidjeli po pogodak na obje strane i toliko o Sinjoretovu u drugoj ligi,dogodine su Serie A.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: