Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXI. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Izvještaj XXI. kola 2. ŽMNL

Izvještaj XXI. kola 2. ŽMNL

Višnjik s jednom nogom zakoračio u prvu ligu, Paklenica došla do daha..


ZATON-RUPALJ 7:3..Zaton “jope” nije izgubio i koliko toliko uhvatio zraka. Od samog starta se vidjelo htijenje i želja pa rezultat nije mogao izostati. Rupalj se mučio, odbijao predati no ovaj put nije išlo.


UGLJAN-PAKLENICA 1: 4..sve su snage mobilizirali podno Velebita pa je tako na parketu Mocira osvanuo i Bezmalinović, splitski hakler. Upravo je on načeo i donio prednost Paklenici što se pokazalo kao kapitalna prednost. Ugljan je stigao do izjednačenja no dalje od toga se nije moglo jer “puče guma na trajektu”.

SINJORETOVO-KONTRA 5:2..ne staje crna mašina sa Sinjoretova usprkos osiguranom ulasku u prvu ligu.Kontra se držala, imala i remi no onda se pojavio superBlaž,najbolji igrač lige. Prva violina je s tri uboda postavio stvari na svoje mjesto,na uvjerljivu pobjedu Falconsa.


RASTANE KANELA-YOUNG BOYSI 1:7..rapsodija u režiji Matea Šuška i težak poraz Kanele koja se već dugo nije sastala sa pobjedom.Doktor u patikama, Mateo Šušak,je poentirao pet puta i kreirao veliko iznenađenje. Kaneli ostaje borba,sad je i play off u laganoj opasnosti.


VIŠNJIK-KONOBA NIKOL 4:2..jeli to kljucan korak Višnjika ka prvoj ligi? Sudeći po predstavi protiv Konobe Nikol šampanjac se može početi hladiti. Prednost od čak četiri gola je donekle ublažena za rezultatsku kozmetiku konobe.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: