Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXII. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XXII. kola 2. ŽMNL

Najava XXII. kola 2. ŽMNL

Serie B, uvijek privlačna i nadasve zanimljiva nudi svoj šlag i ovo kolo..


YOUNG BOYSI-TORNADO..napokon opušteni i razigrani boysi su u prošlom kolu pokazali svoje pravo lice no čini se malo kasno. Danas ih čeka Tornado koji je namirisao svoju šansu za doigravanjem za prvu ligu.


KONTRA-RAŠTANE KANELA..forma je za sad strana riječ za društvo iz Raštana koje nikako doci k sebi. Od izglednog putnika za viši rang došli su za sada do doigravanja, a novi ispit stiže u liku Kontre. Momčad koja je u stanju zagorčati život svima no isto tako vrlo lako im kola krenu nizbrdo.


GBS-UGLJAN..malo brijači,malo ugostitelji pa opet brijači u imenu no cilj ostaje isti. Naravno govorimo o GBS ,momčadi koja ima dobar kadar no čeka ih društvo s otoka, Ugljan. Dosta prevrtljiva ekipa koja ovisi o mnogočemu no ako imaju svoj dan u stanju su svima račune pomrsiti.


PAKLENICA-BRODARICA…redizajnirana Brodarica, u svakom smislu, je krenula ozbiljno, kako igrački tako i organizacijski. Paklenica je uhvatila zalet i ako se pojavi Ivan Bezmalinović moglo bi biti vatre.


RUPALJ-VIŠNJIK..kreće , bar neko vrijeme,život Višnjika bez Tomana kojem želimo brz oporavak. Njegovi suigrači imaju ispit u imenu Ruplja koji je uhvatio zraka i bijelu zastavu ostavlja u selu, a u Mocire dolazi sa štitom.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: