Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXIV. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXIV. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XXIV. kola 1. ŽMNL

Na vrhu ista meta, isto odstojanje..


SVETI ANTE-VAROŠ 3:6..pune tri četvrtine utakmice Sveti Ante je bio u igri s Varoši, čak i za moguće bodove no visoka kvaliteta zubara je prevladala da bodovi ostanu kod lidera. Dvojac Župan-Bugarija ipak nije dopustio iznenađenje i tako je Varoš ostavljena na vrhu dok Svecima predstoji prava Golgota.
MURVICA-VRSI 5:1..Vrsi su skinule breme sa svojih leđa i sad opušteno igraju. Plod toga je odličan otpor favoriziranoj Murvici koja se dobro namučila da bi upisala pobjedu. Na kraju ipak malo previsoka pobjeda s obzirom na prikazano.


PUNTAMIKA-STANOVI 1;4..Ante Mandić se malo pomalo pretvara u junaka Stanova sa svojim odlučujućim golovima. Puntamiku je načeo i završio te uz dosta lepršavu igru cijele ekipe upisana su tri boda , jako bitna za play off. Utakmicu su obilježila i dva crvena kartona, oba za Puntamiku što je umnogome odredilo pobjednika.


IDASSA NADIN-SAMBA 2:2..dosta oslabljena Idassa je dočekala Sambu koja i dalje plijeni svojom igrom. Brzo vodstvo od dva razlike je izdržalo do polovice utakmice dok je nastavak donio totalni rizik. Naime, Idassa je igrala s vratarem u polju i sve to naplatila u posljednjoj sekundi zgoditkom Mira Čirjaka za remi.


PLOČA-KONTROL BIRO 2:7..nastavlja se slobodan pad Ploče koja kao da jedva čeka kraj. Početno vodstvo KB je neutralizirao Mate Lukić no sve nakon toga ide na stranu Zankija i društva. Konačan rezultat je možda malo previsok no KB nakon par kola piše pobjedu i lakše se diše.


TIN-POLJICA 6:3..konačan rezultat sugerira na lagan posao Tina no daleko od toga. Poljica su imala dva vodstva i mirisalo je na senzaciju kola, ali klasa Tina je ipak veća. Ubacilo se u brzinu više u kojoj je gas davao Lovre Kresović i tri boda su u kućici.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: