Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXV. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XXV. kola 1. ŽMNL

Najava XXV. kola 1. ŽMNL

Nakon dugo vremena nema groznice subotnje večeri..


GAUNI-MURVICA..za koji sat,minut kolo se otvara u Biogradu gdje Gauni prerastaju u pirane. Na vrući parket dolazi Murvica koja čak 11 kola ne zna za poraz i samim time uzima status favorita. Gauni su podosta pauzirali i treba vidjeti kako će se sve rasplesti.


POLJICA-PLOVANIJA..uh,ova utakmica nije za one sa slabim živcima jer pobjeda mora otići na obje strane. Ali neće biti mjesta za slavlje u obje svlačionice no ne sumnjamo da ce se iste tresti. Plovanija bi pobjedom vrlo vjerovano zacementirala svoju mirnu poziciju dok Poljica imaju svoju računicu za spas, a to je pobjeda.


SAMBA-PUNTAMIKA..najugodnije iznenađenje lige dolazi iz Poličnika i bore se za play off. Naravno pričamo o Sambi koja svojom opuštenom i rasterećenom igrom uzima plod no nećemo samo tako ni otpisati Puntamiku. Spoj mladosti i iskustva zasad opravdava cilj i plovi se mirnim vodama.


KONTROL BIRO-IDASSA NADIN..derbi kola se čeka optimistično u oba tabora, a zalog tome su dobri epilozi iz prošle runde. Idassa je sa zvukom sirene stigla do boda koji će puno značiti za daljnji tijek dok je Kontrol biro uhvati svoj ritam. Uz već uvijek razigrane Zankija i Gendu puno će toga ovisiti u kakvom danu će biti Ferao s Bulevara, Stipe Pinčić.


STANOVI-SVETI ANTE MS EXPRESS..derbi della Tuma i Deda nas čeka u udarnom terminu u nedjelju. Dijeli ih Bulevar, ali i velika bodovna razlika u kojima Stanovi ulaze kao favoriti. Sveti Ante je u problemima i svaka utakmica do kraja je ključna, uključujući i ovu. Stoga uz live prijenos ipak se odlučite za dolazak u Mocire.


VAROŠ-VRSI RN..sraz prvog i posljednjeg na ljestvici bi trebao biti lišen neizvjesnosti no oprez je majka mudrosti.Vrsi su sada neopterećene i igraju sasvim pristojno dok Varoš djeluje goropadno i efikasno.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: