Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXVI. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXVI. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XXVI. kola 1. ŽMNL

Varoši derbi, Poljica novim porazom sebi zagorčali život.


VRSI RN-STANOVI 1:4..dugo su Vršani izgledali dobro na terenu, čak i tijekom cijele utakmice no upisan je novi poraz. Zasluge tome idu dobrim i discipliniranim Stanovima koji su svoje šanse iskoristili dok nišani u vrškim redovima nisu valjali.


PLOČA-POLJICA 3:2.. jedna od posljednjih šansi za spas Poljica je otišla niz vjetar. Dosta oslabljeni rosteri na obje strane je bolje iskoristila Ploča koja je pobjedom opet vratila nadu za play off. Šime Pedić je zabijao dok je Ante Katuša sve branio i to je ključ pobjede.


TIN-GAUNI 5:1..možda i previsok poraz s obzirom na prikazano na terenu. Tin je svoje prigode pretvarao u pogotke dok su Gaunima smetale stative i Rafo Baričić. Tin je pokazao svoju klasu dok Gaunima ostaje dobar dojam, ali i prazna rubrika bodova.

SVETI ANTE-SAMBA 4:0..utakmica je počela s minutom šutnje za Dražena Govića, a u istom stilu se i nastavilo tijekom prvog dijela. Sveci su se bazirali na čvrstu obranu dok je Samba u odsustvu Lončara bila bez plesnog koraka. Monotoniju je razbio mladi Josip Župan koji je s prvim, a potom i s drugim zgoditkom usmjerio pobjedu na Smiljevac.


VAROŠ ZDC-MURVICA 3:1..pravi derbi smo gledali u elitnom terminu nedjeljne večeri. Varoš u oslabljenom sastavu je odlično parirala Murvici u jednoj šahovskoj partiji. Iako nismo vidjeli golove u prvom dijelu nije bilo dosadno, dapače. Nastavak je donio gol Murvice i izgledalo je da će bodovi put sjevera. Onda ipak Varoš pokazuje tko je lider i s brzim “blitzkriegom” stiže, okreće i na koncu sve preokreće te se novi bodovi upisuju za ostanak na vrhu.


PUNTAMIKA-KONTROL BIRO 1:2..skroz oslabljena Puntamika se namjerila na jaki Kontrol biro i sasvim je dobro parirala. No KB je držao ritam utakmice i nešto se i njega pitalo. Na kraju se piše minimalna pobjeda vrijedna nastavka niza dok zbog poraza nisu puno suze lijevali ni u Puntamici.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top