Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj 3.ŽMNL & najava 3.A skupine

3. LIGA A

Izvještaj 3.ŽMNL & najava 3.A skupine

Izvještaj 3.ŽMNL & najava 3.A skupine

Termin-Deportivo la Murvica 3:0 BB

MNK Pag-Suhovare 5:4 

Dva pogotka domaćina potom dva gosta i tako u krug . Pag je jurio pobjedu i nadao se kiksu FM koja se nije smela u ovom kolu . Mladen Šikač prvo je ime susreta i heroj pažana jer je postigao pogodak u posljednjoj sekundi. Suhovare su razinu svoje igre podigle na viši nivo i iz kola u kolo izgledaju sve bolje.

Futsal Murvica-Sukošan 8:5

 Prava golijada u susretu u kojem su vratari zaboravili što je cilj njihova posla. Futsal Murvica je krenula goropadno i  već u prvoj minuti dolaze do vodstva od 1:0. Činilo se da će do kraja susreta FM zabiti još velik broj pogodaka za miran završetak. U 25.minuti bilo je 5-1 za FM . U tom trenutku murvička artiljerija staje a sukošanska baca sve karte u napad . I do 37.minute šok za Kikija Starčevića, na semaforu je 5:5. Kad smo mislili da je preokret samo pitanje vremena FM se budi iz zimskog sna i zabija 3.pogotka u dvije minute za konačnih 8:5. 

Dasiaddo-Mali Pariz 2:11

U Poličniku je taj dan bilo vjenčanje i igrači Dasiadda nisu bili fokusirani na futsal. Mislima su bili na fešti i za rezultat ih nije bilo briga. Mali Pariz je to iskoristio i poslao je Lulića jedanaest puta u svoju mrežu.

Krneza-Azine 6:0

Krneza do kraja prvenstva igra rasterećeno i to se vidjelo na ovom susretu. Azine su imale šansu u ovom susretu ali promašeni šesterac za 1:1 stajao ih je ovog poraza. 6:0 možda nije realan rezultat ali Krneza se od 3.lige oprašta u stilu. 

Zemunik-Jadran Vrsi 1:2

Zemunik se ovim porazom oprostio od sezone i nade za 2.ŽMNL. Svake sezone su tu negdje i fali im samo jedna stepenica više da ostvare plasman na jednu od dvije pozicije u vrhu. Jadran je odigrao sjajan susret i svaku svoju priliku iskoristili su na najbolji način. Zemunik je promašivao nemoguće dok je Jadran nemoguće zabijao. 

Skupina A

Zara-Sv.Ante Visočane 0:3 BB

Poljica Brig-Briševo 4:3 

Nema Šime Kneževića a ni problema u redovima Poljica. Izostanak iskusnog igrača nije se odrazio na njihovu igru. Već u prvoj minuti došli su u vodstvo preko Marka Stanića. Mlada momčad Briševa preokrenula je rezultat i povela no Poljica do kraja poluvremena izjednačuju na 2:2. Drugo poluvrijeme bilo je još bolje i atraktivnije, Poljica su prva povela i na kraju u 36.minuti dolaze do vrijedna tri boda.

Privlaka-Valencia 6:3

Do 10.minute Privlaka je postigla 3.pogotka koja su pokazala u kojem smjeru će ići ovaj susret.  Frane Bašić je u samo 9.minuta postigao hat trick. Valencia se pokušala vratiti ali loše otvaranje susreta stajalo ih je utakmice.

Slivnica-Tornado 1:4

Blijedo i nezanimljivo prvo poluvrijeme završilo je razultatom 0:0. Šime Kalac probija led u 24.minuti i donosi vodstvo Slivnici. I to je to od Slivnice za ovaj susret. Od 27.-33. minute slijedi mini show Luke Šiška koji postiže hat trick i produljuje nadu tornadu za drugom ligom. Do kraja susreta postigli su još jedan pogodak preko Bakije.

Zadranka-Škabrnja 2:0

Još jedna simultanka Stipe Budana donijela je Zadranci velika tri boda. Škabrnja je cijeli susret napadala, imali su nekoliko zicera koje je ili obranio Budan ili su završili pored gola. Ivan Brkić pokazao je zašto je tehnički i trkački najbolji pojedinac 3.A lige. Karlo Gobin probio je led i donio Zadranci veliku pobjedu koja ih gura prema prvom mjestu. 

Ražanac-Osam Mladi 2:6

Večer ludih hat trickova završio je Šime Župan.Iako u aplikaciji piše da je prvi gol autogolradi se o grešci. Šime Župan od 10.-12. minute postiže 3.pogotka i vodi Osam Mladi u mirne vode. Ražanac je odigrao taktički dobru utakmicu. Čvrsto su stajali na terenu i nisu se predavali. Osam Mladi treba još jedna pobjeda za sigurno drugo mjesto . 

Najava 3.A ŽMNL Nedjelja 27.2.2022. 

3.B se ne igra zbog zauzetosti dvorane.

15:00 Tornado-Ražanac 

Tornado hvata drugu ligu i nada se kiksu prvenstveno Osam Mladi. Ražanac je ove sezone pokazao sjajan futsal i sigurno će biri tvrd orah za udrugu navijača.

16:00 Sv.Ante Visočane-Zadranka

Za zadranku vrlo važna utakmica , prvenstva se osvajaju na “malim” utakmicama a u ovom slučaju ova utakmica nosi taj epitet. Trebaju im sve pobjede do kraja prvenstva za osvajanje ove zanimljive lige. Sv.Ante iz kola u kolo igra sve bolje, nedolazak Zare možda ih je malo poremetio ali utakmica protiv jedne od najjačih ekipa dovoljan je motiv.

17:00 Osam Mladi-Mala Rava

Kao što se Tornado nada kiksu Osam Mladi tako se i Osam Mladi nadaju kiksu Zadranke. Njima je dovoljno i da zadranka odigra remi da imaju šanse za prvim mjestom. Mala Rava na prijelaznom roku je odradila sjajan posao, nekoliko sjajnih igrača došlo je braniti boje otočana. Momčad koja nikako nije za podcijeniti. 

18:00 Škabrnja-Poljica Brig

Ako Škabrnja odigra na 60% od prošle utakmice pobjeda nebi trebala doći u pitanje. Poljica su sjajna i čvrsta ekipa ali mislim da ne mogu pratiti rastrčanu Škabrnju.

19:00 Briševo-Novi Bokanjac

Nakon jednog kola stanke Novi Bokanjac vraća se u igru. Protivnik je mlada i neugodna momčad Briševa . Njihov strateg Dalibor Jurlina izvrsno je posložio ovu mladu momčad koja je sposobna pobijediti svakoga. 

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: