Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXIV. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava XXIV. kola 2. ŽMNL

Najava XXIV. kola 2. ŽMNL

Serie B ulazi u svoj finiš, dosta toga se zna, ali i ne zna.


ZATON-UGLJAN…pravi derbi začelja se igra jer su obje momčadi u opasnoj zoni, pogotovo Mokronje. Boduli su u lošem nizu i sanjaju bilo kakvu pobjedu, vrijednu direktnog opstanka. Zatonu pak snovi ništa ne igraju, samo puni plijen.


BRODARICA-RUPALJ..još jedna u nizu utakmica visokog uloga. Ruplju vjerojatno i zadnja šansa da izbjegnu kvalifikacije dok Brodarica pobjedom uplovljava u mirne vode.


SINJORETOVO-GBS..pravi derbi kola imamo u dvoboju budućeg i potencijalnog prvoligaša. Sinjoretovo već sprema feštu ali s novim ciljevima dok GBS tek mora doci do borbe za prvu ligu, iako ih nijanse dijele od toga.


KONTRA-YOUNG BOYSI..rasterećeni svih briga obje momčadi mogu odigrati utakmicu za svoj gušt s lijepim potezima i golovima. Svaka druga najava je suvišna.


PAKLENICA-RAŠTANE KANELA..svaka utakmica do kraja je prava kvalifikacijska za Paklenicu i ne sumnjamo u pristup. Problem u ovoj utakmici može “praviti” Kanela koja čeka kvalifikacije za viši rang i sve misli su usmjerene ka tome. Što ne znaci da sada šetaju, dapače.

Continue Reading
You may also like...

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: