Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXVII. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Najava XXVII. kola 1. ŽMNL

Najava XXVII. kola 1. ŽMNL

I dok pišemo i čitamo ovo već se znaju ishodi nekih utakmica, utakmice u Biogradu u kojoj su Gauni poslali Plovaniju u Zadar bez bodova. Idassa je uzela puni plijen protiv Poljica. Ostale utakmice kreću od večeras pa krenimo redom.

KONTROL BIRO-SVETI ANTE ME..dvoboj momčadi koje su u dobroj seriji no nečija će stati. KB je već u play offu i svaka utakmica im sluzi za uigravanje dok su Sveci malo prodisali u borbi za opstanak. Mora se priznati da je malo veći ulog na strani Svetog Ante no kontrolaši su ipak favoriti ovog zanimljivog dvoboja.


VAROŠ ZDC-STANOVI..lider ne pušta svoju jedinicu i ako pobijede sve do kraja tu će i ostati. Prva prepreka stiže sa Stanova i ne dolazi s bijelom zastavom. Stoga mali derbi kola može i ima što pokazati.


MURVICA-TIN..evo nam i derbija kola u kojem ide junak na junaka. “Kamiondžije” iz Murvice su kroz drugi dio narasli kao ekipa i ne puštaju bodove olako usprkos dva kola bez pobjede. S druge strane ih čeka gigant iz Tina, najbolja momčad proljeća i lagani favorit ovog dvoboja. Naravno da puno toga ovisi kakvi će sastavi istrčati u nedjeljnu večer.

Continue Reading
You may also like...

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: