Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava XXV. kola 2. ŽMNL

Vijesti

Najava XXV. kola 2. ŽMNL

Najava XXV. kola 2. ŽMNL

Bliži se finiš u veličanstvenoj Serie B, ostaje dvojba za drugog putnika u doigravanje za viši i niži rang..


TORNADO BIBINJE-PAKLENICA..visok je ulog u ovom dvoboju, a stvari su jednostavne. Tornadu igra samo pobjeda te bi uz kiks GBS imali meč odluke u posljednjem kolu s već spomenutim brijačima. Paklenica pak nakon neviđenog gubitka bodova iz prošlog vikenda mora na pobjedu koja život znaci. Uglavnom, sjedimo i pratimo ovaj dvoboj u petak navečer jer se ima što vidjeti.


BRODARICA-ZATON..Zvona za uzbunu zvone u malom lijepom mjestu, Zatonu. Momčad s velikom podrškom svojih navijača je pred play outom, ali opet sa šansama za spas. Računica, ali ne Dejan, je jasna, treba pobijediti u obje utakmice i čekati kiks konkurencije. A da, igra i Brodarica koja je sve svoje probleme riješila i mirno privodi kraju sezonu.


SINJORETOVO-RUPALJ..prvi protiv zadnjega i tu bi stvari trebale biti jasne, na papiru naravno. Teren je nešto drugo iako Sinjoretovo već dugo ne “stanuje” u ovoj ligi. Rupljanosima treba pravo čudo da izbjegnu play out, a jedan od prvih preduvjeta je puni plijen kontra budućeg prvoligaša, realno ili ne procijenite sami.


RAŠTANE KANELA-GBS..derbi kola koji će dati neke smjernice glede play offa za prvu ligu. Stvari su jasne i stoje ovako. GBSu treba pobjeda s kojom bi bili sigurni, a svaki ostali rezultat im staje u posljednju utakmicu lige. Naravno, sve ovo vrijedi ako Tornado upiše pobjedu ili čak i bod no pametniji ćemo biti nakon subote. Sigurno je da nas čeka zanimljiva utakmica koju ne bi valjalo propustiti.


VIŠNJIK-UGLJAN..evo nam nakon duže pauze i novog prvoligaša iz srca grada.Koliko je pauza i druženja u Berekina ostavilo traga na izvedbama Đanijevih trupa ostaje da se vidi u dvoboju s totalno rasterećenim Ugljanom. Nas tip je puno golova i mnoštvo poteza za izmamiti uzdahe.

Continue Reading
You may also like...

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: