Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Kolo odluke! Osam Mladi ili Zadranka? Pag ili Futsal Murvica?

3. LIGA A

Kolo odluke! Osam Mladi ili Zadranka? Pag ili Futsal Murvica?

Kolo odluke! Osam Mladi ili Zadranka? Pag ili Futsal Murvica?

Došli smo do kola koje će dati odgovore na mnoga naša pitanja. Remi Zadranke i Valencie zakuhao je skupinu A dok je poraz Futsal Murvice dignuo Pag na drugo mjesto. 

Najava odlučujućih susreta: 

Subota⬇️ Skupina 🅱️

1️⃣5️⃣:0️⃣0️⃣ Futsal Murvica-Azine

Futsal Murvica imala je sve u svojim rukama. Pobjeda protiv parižana vrlo vjerojatno bila bi dovoljna za drugo mjesto. Ruku na srce Azine ove sezone nisu na njihovoj razini i ovaj susret trebao bi biti jednsomjerna ulica. Poraz od Malog Pariza mogao bi biti koban. U ovom susretu Futsal Murvica nema pravo na poraz. 

Nedjelja⬇️ Skupina 🅱️

1️⃣3️⃣:0️⃣0️⃣ MNK Pag-Mali Pariz

Pag je čekao i dočekao kiks svojih protivnika. Na njihovu žalost protivnik im je ekipa koja je porazila njihove glavne konkurente prošlo kolo. Mali Pariz igra sjajan futsal , nemojte se iznenaditi ako naprave još jedan skalp. Nema nervoze ulog je samo plasman u veći rang!

Skupina 🅰️ ⬇️

1️⃣6️⃣:0️⃣0️⃣ Privlaka-Zadranka

Zadranka je prošlo kolo posrnula na jednom od lakiših dvoboja (na papiru) . Valencia je neočekivano otkinula dva boda zlata vrijedna. Iz privlačkog tabora dolazi nezadovoljstvo jer imaju veliki nogomet u 15:30. Pogodak Novoselovića u posljednjim sekundama mogao bi biti ključan za Zadranku u slučaju da Konkurenti upišu poraz. 

1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣ UN Tornado Zadar-Osam Mladi

Susret odluke za Osam Mladi. Sljedeće kolo su slobodni tako da je ovaj susret posljednji susret za njih u ovoj dugoj sezoni. Dočekali su kiks Zadranke i u slučaju pobjede postaju novi prvaci. Tornado je ozbiljan protivnik koji se smjestio na treće mjesto , na njihovu žalost nemaju šanse za veći rang. U prvom susretu ove sezone Osam Mladi slavili su 7:0. Za razliku od tog susreta Tornado je doveo nekoliko zvučnih pojačanja. 

Skupina B Subota

14:00 Dasiaddo-Jadran Vrsi

Susret između dvije podjednake momčadi . Dasiaddo na svojoj strani ima i mladost i iskustvo dok je Jadran pokazao da može pobjediti mnogo zvučnije protivnike. 

16:00  Deportivo la Murvica- Sukošan

Sukošan se prošlo kolo nije pojavio na terenu ali na zadnji susret sezone sigurno će doći. Protivnik i domaćin je Deportivo koji je odigrao još jednu “solidnu” sezonu. 

17:00 Termin-Suhovare

Obje ekipe sigurno su nezadovoljne sa rezultatima ove sezone. Termin je bio blizu ali su ipak ostali kratki za nekoliko bodova. Suhovare su dolaskom vratara pokazale da mogu biti konkurentne bilo kojoj momčadi.

Skupina A Nedjelja

14:00 Sv.Ante Visočane-Novi Bokanjac

Lošu sezonu imao je Novi Bokanjac, momčad su koja ima kapacitete za viši rang. Sv.Ante mučio se cijelu sezonu s skupljanjem za utakmice . 

15:00 Valencia-Poljica Brig

Valencia i Poljica igraju svoje predposljednje kolo. Valencia je odigrala sjajno protiv zadranke . Poljica su jedan vrlo nezgodan protivnik koji je u stanju pobjediti prvog ali i izgubiti od niže rangiranog protivnika.

17:00 Škabrnja-Slivnica

Škabrnji preporod-tako možemo nazvati škabrnjsku igru ove zime. Sjajni susreti iz kola u kolo doveli bi ih na vrh power ranking ljestvice(da je imamo🤣😂). Slivnica je odigrala jednu slabiju sezonu koja može otići u zaborav. Sigurno ne dolaze bez motiva za pobjedom. 

18:00 Briševo-Ražanac

Obrana ražanca bit će na velikom iskušenju jer na drugoj strani je drugi najbolji strijelac lige. Briševo je odigralo jednu vrlo dobru sezonu u kojoj su sa vrlo mladom momčadi odigrali nekoliko odličnih susreta. 

Rezultati prošlog kola⬇️ 

SKUPINA 🅰️⬇️

Mala Rava-UN Tornado 0:3 BB

Slivnica-Briševo 3:3

Novi Bokanjac-Škabrnja 0:4

Zadranka-Valencia 2:2

Zara-Privlaka 0:3 BB 

Poljica Brig-Sv.Ante Visočane 6:2

SKUPINA 🅱️⬇️ 

Azine-Dasiaddo 1:3 

Sukošan-MNK Pag 0:3 BB

Jadran Vrsi-Krneza 1:6

Suhovare-Deportivo la Murvica  7:1

👊🏻Mali Pariz-Futsal Murvica 👊🏻7:4

Ludi vikend je pred nama🔥🔥🔥🔥

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: