Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXIX. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXIX. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XXIX. kola 1. ŽMNL

Sveti Ante porazom zakoračio u kvalifikacije, Plovanija nadomak spasa..


GAUNI-IDASSA NADIN 1:2..pobjeda bi Gaunima značila kao kap vode u pustinji. Sve je krenulo dobro jer se vrlo brzo došlo do prednosti i mirisalo je na pobjedu. No vinari iz Idasse su prekvalitetna ekipa da bi ih se moglo otpisati i u nastavku utakmice su zagospodarili Biogradom i upisali bodove.


POLJICA-SVETI ANTE 5:4..otpisana momčad Poljica je očitala pravu lekciju Svetom Anti i grubo ga prizemljila. Da se ne zna položaj na ljestvici reklo bi se da su Poljica igrala za spas, a ne Sveci. Beskrvnost, nonšalancija i “nedolazak” na utakmicu je krasilo Svetog Antu i za nagradu će u dodatne kvalifikacije. Ton igri Poljica je davao Matej Ročak i prometnuo se u prvo ime dvoboja usprkos eurogolovima Valentina Vučkovića.


SAMBA-STANOVI 5:5..golijada puna preokreta je na kraju završila najpravednijim ishodom, remijem. Obje momčadi su zacementirale svoje pozicije i igrale su za gušt što je bilo vidljivo po rezultatu.
PLOVANIJA-MURVICA 2:2..dosta skraćene rotacije u oba tabora su diktirale ovaj dvoboj. Plovanija, čak i bez golmana, je pružila pravi otpor i bila nadomak velikoj pobjedi. Na kraju su zadovoljni i s bodom koji ih je približio krajnjem cilju, opstanku u ligi.


KONTROL BIRO-VAROŠ 4:5..kakva ljepotica u derbiju kola, okrunjena s 9 zgoditaka. Mirno je bilo do pred kraj prvog dijela, a onda kreće ludilo u kojoj Varoš odlazi s prednošću na odmor. Nastavak je bio pravi krešendo u kojem smo vidjeli svega lijepo, a posebno je bio fascinantan zgoditak Mate Bugarije, današnjeg vratara, u same rašlje. Na kraju se piše minimalna pobjeda Varoši i potvrda jedinice prije doigravanja.


TIN-PLOČA 4:1..hrabar ulaz i dobar dan Ante Katuše na vratima Ploče je rezultirao vodstvom Ploče na odmoru. Svoj prvijenac u 1.ligi je zabio mladi Borna Jurjević Adžić, brat poznatijeg Nina. No nastavak nudi buđenje Tina i do konca je upisana pobjeda s hendikepom i potvrda dvojke prije play offa.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top