Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava posljednjeg kola 3.A ŽMNL

3. LIGA A

Najava posljednjeg kola 3.A ŽMNL

Najava posljednjeg kola 3.A ŽMNL

Izvještaj prošlog kola i analiza prvenstva na rasporedu su sljedeći tjedan.

14:00 Ražanac-Škabrnja

Obje ekipe mogu biti zadovoljne ovom sezonom. Škabrnja je u drugom dijelu sezone pokazala da je sposobna boriti se i pobijediti svaku ekipu. Ražanac je igrao toplo hladno cijelu sezonu ali na kraju mogu biti zadovoljni. Imaju nekoliko mladića koji bi se mogli pokazati kao sjajni igrači.

15:00 Slivnica-Sv.Ante Visočane

Slivnica je na početku sezone sigurno imala veće ambicije . Momčad je to koja je nekad harala drugom ligom. S druge strane za Sv.Antu ova sezona je za zaborav. Jedna od najlošijih sezona u povijesti kluba ali ne treba žaliti jer smjena generacije došla je na naplatu.

16:00 Novi Bokanjac-Valencia

Već nekoliko sezona Novi Bokanjac je u vrhu ljestvice. I uvijek ostanu kratki za nekoliko bodova. Valencia je posljednju dionicu ove sezone odigrala sjajno i tu su se mogle vidjeti konture njihove nekadašnje igre. Susret bez  pritiska za obje ekipe, očekujemo pregršt pogodaka. 

17:00 Poljica Brig-Privlaka

Privlaka je prošlo kolo napravila pravu senzaciju protiv Zadranke. Desetkovani privlačani pobijedili su velikog favorita u tom susretu. Poljica su ove sezone pokazala da njihovi igrači od kojih su neki u veteranskim godinama imaju još snage za povući svoju ekipu prema naprijed. Očekuje nas sjajan susret.

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: