Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Izvještaj XXIX. kola 1. ŽMNL

1. LIGA

Izvještaj XXIX. kola 1. ŽMNL

Izvještaj XXIX. kola 1. ŽMNL

Triler posljednjeg kola je poslao Plovaniju u kvalifikacije dok su neočekivano do spasa stigli Gauni..


VRSI-POLJICA 0:3 bb


PLOVANIJA-PLOČA 1:2..sve je lijepo izgledalo do pet minuta prije kraja. Plovanija je imala prednost i prvu ligu u džepu. Iako im je igrao i bod dozu straha je unio Bandalo svojim europogotkom za pravu dramu u Mocirama. Do kraja je ostalo nešto vise od minute i Ploča prelazi na igru s vratarem u polju, riskantno, ali pokazat će se isplativo i to iz razloga sto je Josip Šarić pogodio i rastužio društvo iz trafostanice.


PUNTAMIKA-GAUNI 2:3..sve iz gore navedene utakmice je išlo na ruku Gauna osim jedne stvari, trebalo je pobijediti Puntamiku sto je nimalo lak zadatak. Sigurnost i prednost Gauna je bio mladi Mateo Mitrović koji je dirigirao i zabijao te se u završnicu ušlo s golom prednosti za biogradske jurišnike. Tek onda nastupa triler s vratarem u polju u kojem se u junaka pretvorio Mate Stojanov te je uz pomoć prečke i stative odveo do slavlja Švabomaniju.


MURVICA-SAMBA 4:2..dugo je ova utakmica bila u egalu no Murvica je u finišu došla do pobjede koja joj nije puno značila. Na koncu svega Samba ide na odmor, Murvica u play off, a u Mocirama se nakon teške ozljede pojavio u dresu i Dragan Radman, dobrodošao nazad.


STANOVI-KONTROL BIRO 2:2..svakom po poluvrijeme je pripalo u ovoj zanimljivoj utakmici sto na koncu znači i po bod.Repriza ovog dvoboja nas čeka u prvoj rundi play offa već u nedjelju.


TIN-IDASSA NADIN 2:5..činilo se da će Tin promarširati preko Idasse jer je do pola poluvremena bilo plus dva. No Idassa opet pokazuje karakter i znanje te sve stiže. Brze kontre koje su izašle iz Tinovih grešaka su bile opasne, a sve je kulminiralo sa “tricom” Stipe Čačića u samom finišu. Naravno ne ona sa 6,75 metara nego s brzim hattrickom u smiraj utakmice s kojom je Idassa dobila tri boda i Murvicu u play offu.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top