Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Određena satnica kvalifikacijskih utakmica

Kvalifikacije

Određena satnica kvalifikacijskih utakmica

Određena satnica kvalifikacijskih utakmica

Sinoć je u prostorijama MO Plovanija održano izvlačenje satnice za play off kao i za play out.

Prvo su se izvlačili parovi između drugoligaša i trećeligaša koji će dati odgovor tko ide/ostaje u 2. ŽMNL. Dvije posljednje plasirane momčadi 2. ŽMNL su Zaton i Rupalj, a dvije drugoplasirane momčadi iz 3. ŽMNL su Zadranka i Futsal Murvica.

Ždrijebom je odlučeno:

ZATON – ZADRANKA

RUPALJ – FUTSAL MURVICA

Parovi Play outa 1. ŽMNL su već bili poznati po plasmanu na tablici te je trebalo samo odrediti satnicu odigravanja utakmica. Prvi na teren u subotu u 20:00 izlaze Sveti Ante MS Express i Raštane Kanela, a sat vremena iza njih Plovanija i GBS.

Playoff za prvaka 1.ŽMNL nam već na samom početku donosi dvije zanimljive utakmice. U nedjelju u 20:15 na teren u Mocirama prvo se sastaju Kontrol biro Auto Rogić i Stanovi. Drugu utakmicu u nedjelju s početkom u 21:15 igraju Murvica i Idassa Nadin Vina Vinketa.

Igraju se dvije utakmice u kojima odlučuje gol razlika, a u slučaju izjednačenog rezultata pristupit će se izvođenju šesteraca.

Pozvani su svi klubovi da obrate pažnju na opremu vratara-igrača budući da će se tolerirati igranje samo u sportskoj opremi. Također igranje u markirima neće biti dozvoljeno.

More in Kvalifikacije

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: