Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pukovnik ili pokojnik – uzvratne kvalifikacijske utakmice

Kvalifikacije

Pukovnik ili pokojnik – uzvratne kvalifikacijske utakmice

Pukovnik ili pokojnik – uzvratne kvalifikacijske utakmice

Kakav vikend je pred nama, rekao bi Mladen Delić: “ludnica ljudi moji”…skoro pa ništa se ne još ne zna i pogotovo subota će biti vatrena..


FUTSAL MURVICA-RUPALJ (3:1)…možda i jedina utakmica koja sugerira na manje tenzije, iako sudeći po kartonima u prvoj ništa od toga. FM ,budimo realni, ima veliku prednost i bliža je prolasku. Ipak vlada doza opreza jer dosta iskustva ima u Ruplju no dojma smo da se puno toga pita futsal selo zadarske županije.


ZADRANKA-ZATON (1:1)..strah i oprez vladaju u oba tabora nakon prave šahovske partije iz prošlog vikenda. Možda su neke stvari malo jasnije,možda se zna otkud prijeti najveća opasnost, ali sve pada u vodu s prvim zviždukom.


GBS-PLOVANIJA (2:2)…triler se nastavlja. Kakvo ludilo je bio prvi sraz gdje su brijači dva puta imali prednost no topovi Srzića su sve stavili na početne postavke . Sve kreće ispočetka, opasnost je snimljena i ostaje da se vidi tko će se bolje snaći u ratu živaca. Logično je da će poneki igrač popuniti rostere s obje strane.


KANELA RAŠTANE-SVETI ANTE MS EXPRESS (2:2)..a što tek reći o ovome, sigurno najzanimljiviji dvoboj cijele ove runde. Susret za koji se traži karta više, a sve kreće otpočetka. Sveci su imali prednost no uporna Kanela je sve resetirala. Nekih posebnih najava ne bi trebalo biti jer se znaju kvalitete ovih momčadi, a kao prednost Svetog Ante stavljamo iskustvo dok Kanelin plus može biti homogenost. Uglavnom, skratimo priču, subotnja večer nudi spektakl počevši od 18, a zaključno s ovim desertom u 21 sat.

More in Kvalifikacije

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: