Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Plovanija ostala, Sv Ante otišao, Kanela ušla, trećeligaši pomeli drugoligaše

Kvalifikacije

Plovanija ostala, Sv Ante otišao, Kanela ušla, trećeligaši pomeli drugoligaše

Plovanija ostala, Sv Ante otišao, Kanela ušla, trećeligaši pomeli drugoligaše

Kakav vikend u Mocirama, nekome sretan, a nekima tužan no krenimo redom.

FUTSAL MURVICA-RUPALJ 3:1…Identičan rezultat koji je mlađu Murvicu promovirao u drugoligaše. No nije bilo lako, nimalo jer je iskusni Štrkalj brzo doveo Rupalj u vodstvo i mirisalo je na sve. Ipak do odmora FM je golom Vice Lučića poravnala i lakše se disalo. Rupalj se nije predavao, a koplja su položena pred kraj kad je Murvica iskoristila prazan gol i slavlje je moglo početi dok se opraštamo sa Rupljem.

ZADRANKA-ZATON 5:2..Velika su očekivanja bila od Zatona u ovom dvoboju no na kraju su dobili gorki pelin. Usprkos vodstvu na odmoru i dosta dobroj situaciji nastavak je donio najgore moguće noćne more. Zadranka je zagospodarila terenom i do vrha napunila mrežu nemoćnog Špara i poslala Mokronje u dugu mračnu noć. Zadranka je tako na najljepši mogući način okrunila svoju sezonu, slavodobitno i pobjednički.

GBS-PLOVANIJA 2:3..Nevjerojatan dvoboj su nam pružile ove dvije ekipe i prava je šteta što nisu mogli skupa u prvu ligu. GBS je bolje otvorio dvoboj no svemogući Vice Šušić je čuvao svoj brod od potopa. Slijedi kazna kada Kokić poentira za prednost i mirniji put kroz utakmicu. No nastavak nudi pravi triler kada Kuman sve vraća na početak i tek počinje show. Majstorija Zvone Glavana je opet Plovaniji dala vjetar u leđa, a kad se Kokić opet nadovezao na to ostanak u ligi je bio skoro pa osiguran. Kažemo skoro jer je Zekonjić svojim zgoditkom zakomplicirao sve no naleti GBS su odbačeni i potvrda opstanka je stigla uz bakljadu s tribine.

KANELA RAŠTANE-SVETI ANTE 0:0(šesterci 2:1)..Šlager večeri i dvoboj koji je dobro napunio Mocire je poslao Kanelu u prvu ligu dok su popularni Svetci sa Smiljevca skliznuli u drugu. Sama utakmica je bila prava šahovska partija u kojoj nije bilo metra prostora. Što je više odmicala utakmica pritisak je bio veći, a može se reci da je Dražen Ban u par navrata držao svoju momčad na životu. Pogotovo posljednja minuta je bila stresna no lopta nije htjela u niti jednu mrežu. U ruletu šesteraca manje precizni su bili igrači Svetog Ante i pobjednička “op stani stani” je mogla početi, Kanela je prvoligaš.

Murvica i Stanovi idu u polufinale dok je STOP za Kontrol biro i Idassu Nadin..


MURVICA-IDASSA NADIN 3:1..Iks iz prve utakmice je brzo nestao zgoditkom Josipa Bašica i utakmica je poprimila novu dimenziju. Još jedan ubod Murvice je izgledao kao koban za Idassu no Jakušić je vratio nadu. Do kraja se igralo čvrsto i mora se reci da je Idassa bila blizu no riskantna igra s vratarem u polju se nije isplatila. Štoviše, Dragan Radman je to iskoristio i potvrdio put Murvice u polufinale.


STANOVI-KONTROL BIRO 1:0((šesterci 3:2)..ljepotica vikenda puna drame je odvela Tuminu bojnu u polufinale na megdan Tinu. Prednost KB iz prve utakmice je dugo bila aktivna no gol Filipa Sentića je sve vratio na početak. No sa sirenom KB je stigao do velike prigode za prolaz. Naime, akumulirani prekršaj kojeg izvodi Jakov Pinčić skida odlični Dražević te uz pomoć stative odvodi utakmice u šesterce. Nakon niza od par penala opet je došao na red dvoboj Dražević-Pinčić, ovaj put za konačnog pobjednika. Pogađate pobjednika, opet Kristijan Dražević i slijedi šlag na tortu penala u kojem brani još jedan šesterac za prolazak Stanova u polufinale. Imamo junaka vikenda, vratara Stanova Kristijana Draževića.

More in Kvalifikacije

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: