Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Hrvoje Čulina – MNK Murvica

1. LIGA

Hrvoje Čulina – MNK Murvica

Hrvoje Čulina – MNK Murvica

MNK Murvica nosi pobjedu i dva pogotka viška iz prve utakmice pa smo trenera Hrvoju Čulinu upitali pat pitanja o uzvratnom susretu.

Murvica je u prvoj utakmici prepustila posjed Stanovima te vrebala svoje prigode iz kontre. Hoće li se taktika mijenjati za drugi susret ili ostajete pri prokušanom receptu?

HČ: Hmm, taktika će se mijenjati ovisno o rezultatu u drugoj utakmici. Prvu smo odigrali kao iz priručnika za obranu i kontranapad. Obrana nam je jača strana tu ćemo se bazirati.

Kapitalna prednost dva pogotka razlike sigurno daje samopouzdanje igračima no ipak morate momčad pripremiti da se previše ne opuste. Hoće li biti kakvih specijalnih priprema za idući susret?

HČ: Momci moraju biti mirni i nedopustiti da nam se desi neki rani gol jer će nam biti puno teze braniti teško stečenu prednost iz prošle utakmice.

Od koga mislite da prijeti najveća opasnost u uzvratu?

HČ: Momci kao što su u prvom redu Sentić i mali Bugarija su odlični igrači i valjat će ih zaustaviti. Ulog je velik, dat će Stanovi sve od sebe da nas poraze. Nadam se da neće uspjeti.

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top