Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

MNK Varoš ZDC obranila titulu!

Vijesti

MNK Varoš ZDC obranila titulu!

MNK Varoš ZDC obranila titulu!

Nakon jedanaest dana izvrsnog futsala u Arbanasima, došlo se do kraja, dobili smo pobjednike turnira kadeta i seniora. U kadetskom uzrastu slavila je ekipa Zara Dental Centra dok je kod seniora MNK Varoš Zara Dental Centar obranila prošlogodišnju titulu te slavila protiv Smiljevca.

Za 3.mjesto kadeti
4 ASA – Š.D. VUKŠIĆ 8:2
Strijelci: 1-0, Matovina, 2-0, Matovina, 3-0, Matovina, 3-1 Marić, 4-1 Matovina, 4-2 Radaš, 5-2 Erlić, 6-2 Čirjak, 7-2 Čirjak, 8-2 Matovina.

Za 3.mjesto seniori
MNK Tin – Transport Šimić Gračac 2-2
Strijelci: 1-0 Šušić, 1-1 Juko, 2-1 Katalinić, 2-2 Frankić
Penali: 2-3, Frankić, 3-3, Fantov, 3-4 Grgić, Jovančević promašaj, 3-5 Džalto.

Finale kadeti
MNK Sokin Brig – ZDC 1-4
Strijelci: 0-1 Šimović, 1-1 Brajshori, 1-2 Šimović, 1-3 Mrkić, 1-4 Šimović

Finale seniori
MNK Varoš ZDC – MNK Smiljevac. 10:4
Strijelci:1-0 Čurjurić, 2-0 Škugor, 3-0 Bralić, 4-0 Čurjurić, 5-0 Čurjurić, 5-1 Blažević, 6-1 Žilić, 7-1 Bugarija, 7-2 Blažević, 8-2 Žilić, 8-3 Blažević, 8-4 Jurić, 9-4 Župan, 10-4 Celić.

U igri za broncu kadetskog turnira, 4 Asa su se lako obračunala s Vukšićem, mrežu su tresli osam puta, a Roko Matovina se upisao čak pet puta u listu strijelaca.

Nakon kadeta na teren su istrčali seniori, MNK Tin i Transport Šimić Gračac koji su se također borili za broncu. Tin je imao dva puta vodstvo, a Gračac dva puta stizao pa je utakmica završila neriješenim rezultatom 2:2.
Uslijedili su šesterci u kojima je Transport Šimić Gračac bio spretnija momčad te se okitila broncom i novčanom nagradom od tri tisuće kuna.

Kadetsko finale odigrali su ZDC i Sokin brig. Mladi dečki su pokazali izvrsnu vještinu baratanja loptom, odličan futsal koji je bio nagrađen velikim pljeskom od strane publike.
ZDC je krenuo odlučno i poveo preko Šimovića. Nedugo nakon toga Brajshori poravnava i na odmor se odlazi neriješenim rezultatom. U drugom poluvremenu mladi Šimović je preuzeo sve u svoje ruke, te s dva pogotka rješava sve dvojbe oko pobjednika utakmice i turnira.
Moramo još napomenuti, voditelj momčadi ZDC-a Frane Fatović obavio je izvrstan posao na klupi ZDC-a, izvukao je najbolje iz svoje momčadi koja mu se odužila najvišim postoljem.

Varoš je uvjerljivo obranila prošlogodišnji naslov na Zara Dental Centar kupu. Od prve minute jurnuli su na gol Smiljevca koji nije imao odgovor na visoki presing Varoši. Ivan Čurjurić je bio prvo ime finala, već u ranoj fazi susreta probušio je mladog Vrkića, da bi odmah nakon toga i asistirao Škugoru. Nakon toga u strijelce se upisao Bralić, pa još dva puta Čurjurić i sve dvojbe oko pobjednika turnira bile su riješene već prvo poluvrijeme. U drugom dijelu budi se Smiljevac, ali samo na kratko preko Vlatka Blaževića koji je s tri pogotka popravio ukupan dojam svoje momčadi. Mora se priznati da momci sa Smiljevca nisu bili kompletni i Varoš je to iskoristila na najbolji mogući način, obranivši prošlogodišnji naslov.

Ukupan poredak kadeta:

Zara Dental Centar


1.Zara Dental Centar
2.Sokin brig
3. 4 ASA
4. Š.D Vukšić

Najbolji pojedinci kod kadeta:

Najbolji strijelac: Filip Batur ( Sokin brig )
Najbolji vratar: Luka Miočić ( ZDC )
Najbolji igrač: Ante Šimović ( ZDC )

Ukupan poredak seniora:

MNK Varoš Zara Dental Centar


1.MNK Varoš ZDC
2.MNK Smiljevac
3. Transport Šimić Gračac
4. MNK Tin

Najbolji pojedinci kod seniora:

Najbolji strijelac: Bruno Žilić ( MNK Varoš ZDC )
Najbolji vratar: Filip Radaj ( MNK Varoš ZDC )
Najbolji igrač: Ivan Čurjurić ( MNK Varoš ZDC )

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top