Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Final eight Mira Suraća!

Vijesti

Final eight Mira Suraća!

Final eight Mira Suraća!

Raštančani su podigli pehar, ali morati će se zadovoljiti “drugim mjestom” jer prvo je uvijek njegovo, Mirovo!!

Proteklog vikenda odigran je turnir u Murvici nazvan zvan Final eight, nažalost turnir je u spomen na našeg rano preminuloga Mira Suraća, istinskog zaljubljenika u futsal i nogomet.
Ponavljamo, nažalost, jer je Miro imao sličnu ideju u kojoj bi na svome turniru okupio kremu županijskog futsala u proširenoj verziji, no turnir je zbog njegovog ranog odlaska dobio dodatak “memorijalni”.
Miro je prije svega volio svoju Murvicu, živio za nju i cijelog sebe je davao. Isto tako njegovo srce je kucalo i za NK Abecedu kao i za murvičke turnire. Slobodno možemo reći da je futsal u Murvici živio sa njim, obostrano. Njegovim odlaskom futsal u selu sa tri kluba neće stati, što je vidljivo i ovih dana, no praznina ostaje. 
Tu prazninu upotpunjavaju njegovi sumjestani i MNK Murvica koja neda da sjećanje na njega blijedi i za svaku pohvalu je ideja da ponosni murvički turnir nosi njegovo ime, Miro Surać. 
U čast Miru lopta se iznova zakotljala po murvičkoj areni, Raštančani su podigli pehar, ali morati će se zadovoljiti “drugim mjestom” jer prvo je uvijek njegovo, Mirovo!!

Pobjednik 1. memorijalnog turnira Miro Surać, ekipa MNK Raštane Kanela.

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: