Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

“Čiksice” slavile u pripremnom dvoboju protiv Mirlović Zagore

Vijesti

“Čiksice” slavile u pripremnom dvoboju protiv Mirlović Zagore

Futsal Super-Chicks 6:5 Žmnk Mirlović Zagora

POLIČNIK – Dvorana osnovne škole. Gledatelja: 50. Sudac: Jure Musap.

SUPER CHICKS: Josipa Bogović, Ana DemoLucija KlapanAntonija GojaKlanac JelenaMihaela KlanacPetra Rudić, Lucija Kevrić. Trener: Luka Marinović.

MIRLOVIĆ ZAGORA: Anđela RajčićAntonija Petkovic, Lucija Aleksić, Buga SlavicaMarija LovrićNina NakicMagdalena Perica, Josipa Sučić. Trener: Joško Nakić.

Prijateljski susret koji je igran u dvorani osnovne škole Poličnik završen je rezultatom 6:5 za Super Chicks. Poveli smo već u 3. minuti preko Petre Rudić. Ista igračica je povećala vodstvo četiri minute poslije. Mirlović Zagora se vraća u igru preko Antonije Petković koja je u 7. minuti smanjila, a minutu poslije izjednačila susret. Hattrick Petković je upotpunila u 12. minuti za 3:2 što je bio i konačni rezultat prvog djela. Tek što je krenuo nastavak Mirlović Zagora vodi 4:2, strijelac je bila Magdalena Perica. I onda kreće pravi preokret Super Chicksa. Najprije je Jelena Klanac glavom smanjila na 4:3 u 23. minuti, da bi Petra Rudić izjednačila rezultat svojim trećim pogotkom na utakmici u 26. minuti. Novo vodstvo Super Chicksu donosi Lucija Kevrić u 32. minuti iz kaznenog udarca. Minutu kasnije na 6:4 povećava Ana Demo. Konačnih 6:5 postavlja Antonija Petković svojim četvrtim pogotkom na utakmici.

“Odigrali smo vrlo borbenu utakmicu s pomlađenim sastavom. Bila je to dobra uvertira za početak prvenstva. Čestitam svojim curama na odličnoj odigranoj utakmici te u ime kluba zahvaljujemo ŽMNK Mirlović Zagora na dolasku i na fer i korektoj igri.” poručila je Antonija Goja.

“Utakmica je bila napeta i puna preokreta. Ovo nam je bilo dobra priprema za prvenstvo. Nadamo se da ćemo odigrati uzvratnu utakmicu na kultnom Baldekinu. Čestitamo curama iz Super Chicksa na zasluženoj pobjedi te im zahvaljujemo na ugodnom gostoprimstvu.” zaključila je Anđela Rajčić.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top