Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 6. kola 1. Sonik ŽMNL

Najave utakmica

Najava 6. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 6. kola 1. Sonik ŽMNL

Young Boysi plove u skladu s očekivanjima, a pravi test je Idassa Nadin.

 

Nema vremena niti da se slegnu emocije iz prošlog kola a već dolazi vikend i nova uzbuđenja. Ovu etapu otvaraju Vrsi i Tin, sraz u kojem mladost napada iskustvo. Tin je došao k sebi i zasigurno da je favorit.

Toni Čurčija (MNK Tin)

Nakon njih na teren će Ugljan i poletna momčad Poljica. Sve ovisi u kakvom sastavu Boduli istrčavaju a to ovisi o mnogočemu za ishod ovog dvoboja. Tko će veseliji otići u zadarsku subotnju noć, Sveti Ante ili Kontra? I jedni i drugi su ljubitelji trećeg poluvremena a po tradiciji njihovi dvoboji završavaju neriješeno. Hoće li tako biti i sada ostaje da se vidi.

 

Mogu li momci Slađana Matuline vezati dvije pobjede?

 

Varoš je apsolutni favorit protiv Gauna koji su se osladili prvom pobjedom no mišljenja smo da će zasad tu i ostati.

Dragan Radman (MNK Varoš)

Young Boysi plove u skladu sa očekivanjima, a pravi test je Idassa Nadin. Sigurno je Vinketa očekivao koji bod vise i treba vidjeti kakvu berbu će imati u smilčićkom polju.
Neočekivani ali zasluženi lider Puntamika ce poziciju braniti kontra Paklenice. Tvrdi podgorci se ne misle predati te su Vukoše na iskušenju. Zadnja utakmica u “portugalskom” terminu je susret Ploče i Plovanije, derbi kola. Ako ćemo se baviti prognozama onda tu favorita nema i tko bude s(p)retniji nazdravice u trećem poluvremenu.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: