Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

Vijesti

Pogled na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

Bajka na Puntamici se nastavlja

Pogled na 6. kolo 1. Sonik ŽMNL

Utakmica koja je mogla otići na obje strane je ovaj put otišla na Plovaniju, ponajprije zahvaljujući braći Šušić.

 

Do ovog kola smo bili u dvojbi sto je teze za ekipu, ne imati golmana ili dva najbolja igrača. Odgovor smo dobili u utakmici između Poljica i Ugljana u kojoj krajnji rezultat daje odgovor na pitanje. Zaslužena i glatka pobjeda Bodula ih mice s dna.

Vrsi kao da se nisu pojavili protiv Tina te su narušili teško stečen ugled. Čak 9 zgoditaka u mreži vremešnog Ribe će im dugo odzvanjati u ušima.

Slobodni pad u vidu drugog poraza u nizu nastavlja Sveti Ante. Bolja, konkretnija i na kraju malo sretnija je bila Kontra i tako se bodovno odmakla s dna.

Tamo su ostali Gauni koji osim časnog poraza nisu više ni očekivali. Tako je na kraju i bilo te smo dojma da su svi zadovoljni krajnjim ishodom.

Što tek reći za Idassu Nadin koja se upecala u mrežu Young Boysa i primila poker zgoditaka. Brza, mlada i poletna ekipa Ilića i društva je preokretom u nastavku došla do velikih bodova.

Bajka s Puntamike se nastavlja te se liderski barjak vije kod njih. Ovo kolo petarda je pukla Paklenici i pitamo se gdje je kraj, ako ga ima.

Ploča pomalo gubi dah s početka lige. Utakmica koja je mogla otići na obje strane je ovaj put otišla na Plovaniju, ponajprije zahvaljujući braći Šušić. Tako je Plovanija u pozitivnom, a Ploča u negativnom tonusu rekao bi Aco Petrović.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: