Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 8. kola 1. Sonik ŽMNL

Najave utakmica

Najava 8. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 8. kola 1. Sonik ŽMNL

Tihina garda će pokušati nastaviti s nizom bodova, dok će Dedine trupe pokušati naći izlaz iz krize.

 

Sa Martinjem kreću i nova uzbuđenja u kultnim Mocirama.

Subotu i kolo otvaraju Vrsi i Poljica, momčadi koje dugo ne znaju za pobjedu. Sraz dvije mlade i perspektivne momčadi garantira ljepotu no kome će biti to dovoljno za bod(ove).

Puntamika će braniti poziciju broj 1 s opasnim “Švicarcima“. Iskustva, mladosti i brzine neće nedostajati, a možda i presudi dvoboj dva sina vjetra Bilavera i Abramovića.

Nakon njih kreće najstariji derbi lige, dvije momčadi sa najdužim stažom u ligi, Tina i Svetog Ante. Tihina garda će pokušati nastaviti s nizom bodova, dok će Dedine trupe pokušati naći izlaz iz krize. Isplati se pogledati.

 

Plovanija naizgled ima lak posao no poznavajući njihove toplo hladno izvedbe sve je moguće. Nešto se pita i Gaune koji nemaju namjeru pasti šaptom.

 

Ugljan je uhvatio ritam i nanizao nekoliko pobjeda dok Paklenica nošena podrškom navijača leti terenom.

 

Ploča i Kontra su slične momčadi koje baziraju igru na obranu te je izgledna opcija “manje od 3 gola”. Ipak nekoliko pojedinaca imaju kvalitetu da iskoče iz kolosijeka i sami riješe utakmicu.

 

I na kraju nedjelje imamo derbi kola između Varoši i Idasse Nadin. Varoš bez poraza dok se Idassa budi i mirise na odličnu utakmicu.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: