Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 8. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava 8. kola 3. ŽMNL

Najava 8. kola 3. ŽMNL

Mašinerija Sinjoretova je najefikasnija u ligi i samo je pitanje koji će konačni broj pisati u njihovoj rubrici.

Skupina A

Svi smo gledali film ‘Iskupljenje u Shawshanku’, a u ovom slučaju će biti ‘Iskupljenje u Ruplju‘. Ostaje nam vidjeti hoće li Mišković, Pavić i ostala družina smoći snage za održavanje priključka za jedno od prva dva mjesta ili će ekipa Termina nakon prošlotjedne pobjede nastaviti svoj niz.

Drakmar Sali očekuje iznimno teška utakmica protiv protivnika koji još nije odustao od borbe za prva dva mjesta. Da mi Statut dozvoljava klađenje stavio bi 10 kn + manipulativne troškove na Briševo.

Donje Raštane u ovoj utakmici imaju prigodu predati fenjer u slučaju neriješenog ili pobjede. S druge strane je Privlaka 2017 koja ne misli prosipati bodove kad ne treba.

Mladost se nakon nekoliko slabijih utakmica mora vaditi protiv Malog Cafea. Rekao bi da je to na granici nemogućeg, ipak je Mali Cafe do sad pokazao svoje planove i već jednom nogom trasirao promociju.

Jedinu utakmicu Skupine A koju možemo nazvati derbijem je utakmica Male Rave i Vošte. Za Voštu je ova utakmica test zrelosti i s pobjedom puno toga dobivaju.

Deportivo la Murvica i Zaton su u posljednjih nekoliko utakmica pružali dobre partije. Netko će morati prekinuti svoj pozitivni niz, a čisto sumnjam da će doći do podjele bodova.

Skupina B

Utakmicu donjeg dijela Skupine B odigrat će Val de Ghisi i Krneza. Kako su obje ekipe u posljednjim svojim utakmicama polučili uspjeh bit će zanimljivo pratiti je li se to desilo slučajno ili je plod sistematskog rada.

Sv. Ante Visočane će ugostiti ekipu Valencie, a po svemu sudeći neće biti baš gostoljubljivi već će za sebe zadržati sva ti boda.

Susret ekipa koje nisu računale na gubitke bodova u prošlim utakmicama pružit će dinamičnu utakmicu. Pored toga Crvene kuće i Osam mladi su susjedi na tablici te je ova utakmica i stvar prestiža.

Još jedna utakmica susjeda na tablici mogla bi rezultirati malim brojem pogodaka. Zemunik će morati odigrati dobro prvo poluvrijeme da bi bio u situaciji pomrsiti račune Smiljevcu.

Kako je ovo kolo susjedskih utakmica(op.a. na tablici) tako je u 8. kolu ždrijeb spojio i Aenonu i Slivnicu. Gledajući tu istu tablicu dalo bi se zaključiti da će utakmica biti na manje od tri pogotka. Držim da ona ekipa koja zabije dva pogotka odnosi cijeli plijen.

Teško, vrlo teško će Jadranu Vrsi biti postići pogodak protiv najbolje obrane lige. S druge strane ubojita napadačka mašinerija Sinjoretova je najefikasnija u ligi i samo je pitanje koji će konačni broj pisati u njihovoj rubrici.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: