Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 9. kola 1. Sonik ŽMNL

Najave utakmica

Najava 9. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 9. kola 1. Sonik ŽMNL

Deveta runda bi nekom mogao biti Danteov deveti krug.

Subotu otvaraju ekipe koje vole sva tri poluvremena, Puntamika i Sveti Ante. Nažalost po Svece dolazi im lider prvenstva i bit će teško prekinuti negativni niz.

Nakon njih na sceni je profesor Juričić čija Plovanija dočekuje studente iz Kontre. Teška utakmica no da se gleda po zvanju studenti nisu još profesori.

Superderbi je u nedilju i repriza lanjskog finala. Svake prognoze padaju u vodu kada igraju Tin i Varoš te svi putevi vode u Mocire.

Ploča na dizelaški pogon skuplja bodove a Idassa ih prosipa. Vinketini patrioti imaju loš start i svaka nova utakmica je mogući bod(ovni) ulov.

Boysi će dočekati Poljica koji pišu i pamte peti poraz zaredom. Mogu li prekinuti slobodni pad ovisit će i o brzoj družini iz Smilčića.

Kvalifikacijska utakmica za Gaune je u njihovoj dvorani protiv Ugljana. Zahuktali boduli su u nizu pobjeda no ima li recepta za njih?

Vrsi se bude i skupljaju bodove no spava li se mirno na spomen imena Paklenica? Nedjelja će dati odgovor tko će u sredinu a tko ostaje u podrumu ljestvice.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: