Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 9. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava 9. kola 3. ŽMNL

Derbi kola odigrat će Bali koji je kolo prije bio slobodan i vjerni pratitelj Sinjoretovo. Dvoboj Josipa Zelenčića (15 pogodaka) i Blaža Katuše (14 pogodaka) daje dodatnu draž utakmici.

SKUPINA A
Obje momčadi imaju po 7 bodova s tim da Termin ima bolju gol razliku, a Mladost ima nadu da se Duje vraća na malonogometne terene.
Nakon prošlogodišnje visoke pobjede Ljevice Zadar nad Rupljem, A. Pavić strahuje da bi se isti crni scenarij mogao nastaviti i pretvoriti u tradiciju. Ovo sve graniči sa znanstvenom fantastikom samo ako M. Paleka bude u formi na toj utakmici kao na prošlogodišnjoj.
Zahuktali Zaton želi pod svaku cijenu nastaviti 100% niz no s druge strane im se nalazi Privlaka 2017 koja im je susjed na tablici, a još je uz to i geografski susjed. Čija je skautska služba odradila bolji posao saznat ćemo ovaj vikend u OŠ Bili Brig.
Lideru prvenstva, Mali Cafe, dolazi Drakmar Sali na noge i bit će veliko iznenađenje uspiju li gosti postići gol.
Raštane Donje imaju težak ispit za bijeg sa začelja jer im dolazi Mala Rava koja je poznata da ne gubi bodove tamo gdje ne treba.
Ovotjedni derbi je između momčadi Briševa i Deportivo la Murvice. Hoće li još jedan novajlija u ligi šaptom pasti ili Deportivo ima lijeka za nestandardnu igru Briševa od početka utakmice.

SKUPINA B
Za sad Jadran Vrsi ima oznaku James Bonda što se tiče učinka – 007, a Smiljevac će učiniti sve da ove prve dvije nule ostanu nepromijenjene.
Derbi kola odigrat će Bali koji je kolo prije bio slobodan i vjerni pratitelj Sinjoretovo. Dvoboj Josipa Zelenčića (15 pogodaka) i Blaža Katuše (14 pogodaka) daje dodatnu draž utakmici.
Nastojat će Krneza pobjedom prijeći u gornji dom Skupine B, a Crvene kuće nasušno trebaju pobjedu za konkretan bijeg iz opasne zone. Samo malu prednost dajem Krnezi zbog više postignutih pogodaka u dosadašnjem dijelu od protivnika.
Sv. Ante Visočane čeka rasplet derbija te sa svojom pobjedom može napredovati. U ovakvim okolnosti Osam mladi ne preostaje ništa doli borba za otkidanje makar jednog boda na svoj konto.
Dok Zemunik dozira L. Buljata u minutaži ne moraju strahovati za dobar rezultat protiv Aenone koja zna zagorčati i otežati dolazak do već unaprijed upisanih bodova.
Teško da Slivnica može izgubiti bodove protiv Val de Ghisa za vikend te stavljam čistu 1 na taj susret.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: