Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 13. kola 1. Sonik ŽMNL

Najave utakmica

Najava 13. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 13. kola 1. Sonik ŽMNL

I dok se iščekuje Čarolija treba se odraditi i posljednja 13. sretna ili nesretna runda.

Hit jeseni Puntamika će dočekati Gaune. Po položaju na tablici favorita imamo no Biograjci se uzdižu u formi iako ih ne prati rezultat.

Hoće li Puntamika uhvatiti mrežu s Gaunima?

Za spas prvog dijela sezone igraju Sveci sa Smiljevca, Sveti Ante.Nimalo laka,cak i teška zadaća ih očekuje jer na drugoj strani Mocira čekaju Young boysi.

Boysi će tražiti bodove protiv Svetaca.

Subotnji program zatvaraju Ploča i Paklenica, dvoboj u kojem pobjednik mirnije završava ovu kalendarsku godinu. Iako će biti napeto za sve klubove u ligi.

Može li Paklenica mirno na božićne praznike?

Idassa Nadin je prosula dosta bodova ove sezone i meč s Ugljanom je jedan od ključnih za cilj zvan play off. No, brzina s otoka i dobra forma Ugljana daju ovoj utakmici totalnu neizvjesnost.

Idassa mora proigrati.

Plovanija je u maloj krizi no dobra bodovna “zimnica” ih drži na sigurnome. To se ne može reci za Poljica koja imaju loše razdoblje iza sebe i ovu utakmicu vide kao okidač prema bijegu s dna.

Mogu li Poljica nakon dužeg vremena slaviti?

Derbi kola igraju Vrsi i Varoš i to treba doći pogledati. Mladost koja nastupa u vrškim redovima je odlična dok o Varoši ne treba trošiti riječi. Utakmica za sladokusce ili kako bi rekao Slavko Cvitković.

Varoš bi pobjedom osigurala jesensku titulu.

Kolo i jesen zatvaraju Tin i Kontra, još jedna utakmica u kojoj je favorit jasan. Iako ne treba otpisivati talentirane studente iz Kontre koji najbolje igraju protiv najboljih.

Tin je favorit u srazu s Kontrom.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: