Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Futsal Super Chicks na Zagreb Winter Cupu

Najave utakmica

Futsal Super Chicks na Zagreb Winter Cupu

Futsal Super Chicks na Zagreb Winter Cupu

“Čiksice” nastavljaju maratonsku zimu, pred njima je zagrebački Winter Cup gdje brane prošlogodišnje drugo mjesto.

 

Prosinac i siječanj su mjeseci kada ženski futsal dobije svoje reflektore na pozornicu. Krenulo je prvenstvo, završila je Kutija Šibica, a prije počeo je jedan od najboljih futsal turnira za žene Zagreb Winter Cup gdje nastupa i zadarski sastav Futsal Super Chicks.

 

Super Chicks na prošlogodišnjem ZG Winter Cupu je osvojio drugo mjesto, a ove godine Luka Marinović također ima visoke ambicije.

 

Prvi pravi ispiti su danas, “Čiksice” će turnir otvoriti protiv trenutnog lidera Prve HMNLŽ Alumnusa u 16:25, a u 18:55 će snage odmjeriti protiv Zabe. Posljednji dvoboj skupine Super Chicks igra sutra u 16:30 protiv Trajbar Team.

“Čiksice” su u Zagreb otputovale u dosta izmjenjenom i pomlađenom sastavu.

Čiksicama su prva očekivanja prolazak skupine, a kratku izjavu dala nam je dokapetanica Mateja Žilić.

U Zagreb smo stigli s visokim ambicijama nakon prošlogodišnjeg turnira gdje smo bili viceprvaci. Ove godine u dosta izmenjenom sastavu očekuje nas teška borba u skupini protiv Alumnusa, te dvije zahtjevne utakmice protiv Zabe i Trajbar Team. Atmosfera u ekipi je odlična, pružit ćemo na sve tri utakmice dobar otpor te se nadamo da će to biti dovoljno za prolazak skupine.

Dokapetanica Žilić najavljuje borbu do samog kraja.

Trenerski dvojac Luka Marinović i Josip Pedić su na put vodili 13 igračica: Nensi Adamović i Sanja Sabo (vratarke) te Petra Rudić, Tea Mikić, Ivana Ćubić, Stela Klešnik, Ana Petrović, Mateja Žilić, Petra Grgurić, Lucija Klapan, Petra Barbir, Karla Kurkutović i Antonija Goja.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: