Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

“Čiksice” završile nastup na Zagreb Winter Cupu

Vijesti

“Čiksice” završile nastup na Zagreb Winter Cupu

“Čiksice” završile nastup na Zagreb Winter Cupu

 

Super Chicks je svoj nastup završio u četvrtfinalu.

 

MNK Futsal Super Chicks je u četvrtfinalu završio nastup na zagrebačkom turniru Winter Cup. Bolja od njih bila je ekipa MNK Cvjetno Poliklinika Milojević rezultatom 4:2. Čiksice su loše otvorile susret te nakon šest minute imale zaostatak od dva gola, najprije je Mihaela Horvat dovela Polikliniku Milojević u vodstvo, da bi par minuta nakon toga Monika Conjar povisuje vodstvo. Par minuta prije kraja prvog djela Anela Lubina je povisila na 3:0. Nadu Super Chicksu dala je Ana Petrović u zadnjoj minuti prvog djela kada je smanjila na 3:1. U drugom dijelu vidjeli smo veliku inicijativu Polikline Milojević, a to su okrunili novim pogotkom Monike Conjar. Do kraja susreta “Čiksice” su samo smanjile na 4:2 još jednim pogotkom Ane Petrović. Super Chicks je na dva najjača turnira u Hrvatskoj (Kutija Šibica i Zagreb Winter Cup) zaustavljen u četvrtfinalu. 

Prije svega čestitam protivničkoj ekipi na zasluženoj pobjedi, stvorili su puno više šansi. Mi nismo bili na pravoj razini, slaba koncentracija u obrani koštala nas je boljeg rezultata. Nažalost nismo prezentirali igru kao u utakmici protiv Alumnusa što je iskusnija ekipa znala kazniti. Nakon prošlogodišnjeg finala ove godine smo došli do četvrtfinala što za nas nije neuspjeh s obzirom na pomlađen sastav. Sada ćemo se koncentrirati na ligu koja nas čeka krajem mjeseca gdje se nadamo da ćemo uzeti vizu za playoff” – rekla nam je Antonija Goja. 

 

SUPER CHICKS – POLIKLINIKA MILOJEVIĆ 2:4 ( 1-3 ) 

ZAGREB – Nogometni centar Šalata. Suci: Zvonimir Golub i Marko Maloča. 

SUPER CHICKS: Adamović, Rudić, Mikić, Pernar, Petrović (2), Žilić, Kukutović, Sabo, Klapan, Klešnik, Goja. Voditelj: Luka Marinović. 

POLIKLINIKA MILOJEVIĆ: Skenderović, Horvat (1), Barišić, Lubina (1), Conjar (2), Valušek. Voditelj: Kristijan Čekol. 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: