Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 14. kola 2. ŽMNL

Najave utakmica

Najava 14. kola 2. ŽMNL

Najava 14. kola 2. ŽMNL

Kreće i Seria B, možda najzanimljivija i najnapetija liga. Svi traže vizu za elitni razred.

 

Proljetni dio Serie B otvorit će Bili Brig i fenjeraš Dasiaddo. Pozicija na tablici sve govori, Bili Brig je veliki favorit, a kako će se Arkadi prikazati novo pojačanje u Švabinoj svlačionici Frane Baljak vidjet ćemo.

Švabo će htjeti nastaviti pozitivan niz.

Susjedski, prijateljski i mini derbi igraju Primorac Ljubač i Poljica Brig. Favorita nema, šanse su podjednake, ali će dosta toga ovisit o širini klupa.

Primorac i Poljica Brig imaju šanse 50:50.

Derbi prvog (14.) kola igraju Sv. Mihovil i lider Kontrol Biro, Jeli galovački žuti zadržali formu s kraja jeseni gdje su briljirali Šare, Kovač i Kožul vidjet ćemo i može li Kontrol potvrditi još jednom lidersku poziciju?

Sv. Mihovil u prvom kolu dočekuje lidera na tablici

“Tumina Bojna” sa Stanova ide na noge Brodarici koja već godinama u prvim kolima igra odlično. Zasigurno najveći dobitak Stanova je ostanak Tikulina, te su blagi favoriti u ovom susretu.

Stanovi se žele vratiti u prvu ligu, zasad im dobro ide.

Još jednu odličnu utakmicu gledat ćemo u bibinjskoj dvorani gdje se susreću Tornado i Raštane Kanela. Tornado je na svom terenu uvijek favorit, samo to treba pokazati na terenu.

U Bibinjama nitko osim Tornada nije favorit.

Višnjik je pobjegao s dna, a proljetni dio otvaraju sa Sambom koja ih je porazila u prvom kolu visokim rezultatom 8:2. Ipak svi znamo kako Sambi ne ide na gostovanjima, tako da je mala prednost na strani Višnjika.

Višnjik će svim silama htjeti izbjeći ispadanje.

Kolo će se zaključiti u ponedjeljak Sukošan i Murvica u derbiju začelja. Sukošan uvijek nezgodan na domaćem terenu, a Murvica sa svim svojim snagama može zapapriti svakome.

Murvica ide na teško gostovanje u Sukošan.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: