Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 14. kola 1. Sonik ŽMNL

Najave utakmica

Najava 14. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 14. kola 1. Sonik ŽMNL

I evo ga. Odbrojavanje završava, natjecanje se nastavlja.

 

Derbi, ali donjeg dijela ljestvice, igraju Poljica i Gauni. Gosti iz Biograda su u većini utakmica igrali dosta dopadljivo no izostao je mr.rezultat dok su Poljica varirala od odličnog do očajnoga.

Poljica variraju od odličnog do očajnog.

Plovaniji će račune pokušati pomrsiti Paklenica. Bodovna zaliha a samim time i manje opterećenje je na strani Plovanije no hoće li biti dosta?

Plovanija će sve napraviti da u proljeće krenu s trobodom.

Dvoboj dvije momčadi iz sredine ljestvice koje su imale miran zimski san, Vrsi i Ploča, će ponuditi vjerojatno lepršavu u dinamičnu utakmicu.

Giovanni u svakoj utakmici traži tri boda, neće ni Ploča biti iznimka.

Uzbuna je zazvonila na Smiljevcu gdje je Sveti Ante u “crvenoj zoni”. Prelazni rok je odrađen dosta dobro no protivnik je sve osim za vađenje. Odlični Ugljan, finalist Čarolije,ide na torpedima i dosta težak posao čeka Svece.

Sveti Ante je u crvenoj zoni, bodovi su imperativ.

Rasterećenu utakmicu mogu odigrati Young Boysi jer nemaju sto izgubiti a mogu puno dobiti. Protivnik im je najbolja momčad lige Varoš i naravno da status favorita ide na njihovu stranu.

Young Boysi drugio dio otvaraju protiv prvaka.

Derbi kola je megdan Tina i Idasse Nadin. Redizajnirane trupe Vedrana Vinkete ipak ne mogu reći da će lako do bodova. Ponajprije zbog snage Tina ali i odlaska možda i ključnog dvojca Šamija-Klarin no teren će pokazati svu istinu.

Redizajnirane Vinketine trupe u prvom kolu dočekuju Tin. 

Hit jeseni, Puntamika, će svoju lijepu priču poželjeti nastaviti s Kontrom. Oslabljena Kontra i pojačana Puntamika, to je njihov rezime mercata. Što će od toga ispasti vidjet ćemo u posljednjoj nedjeljnoj utakmici.

Kontra je u narančastoj zoni, i oni moraju nekako do bodova.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: