Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 14. kolo 3. ŽMNL

3. LIGA A

Pogled na 14. kolo 3. ŽMNL

Pogled na 14. kolo 3. ŽMNL

Duje je napokon pogodio.

Imao je Bali prvu meč loptu za osiguranje lagodnog nastavka prvenstva no na kraju su je propustili

SKUPINA A
Duje je napokon pogodio. Akvizicija u liku i djelu A. Miškovića odužila mu se u pobjedi Mladosti protiv Deportiva la Murvice s 3 postignuta pogotka. Pokušao je Kapović to dostići no ipak nije uspio. S druge strane A. Surać je postigao 4 pogotka za svoju momčad, a konačnih 6:5 donosi 3 boda Mladosti.
Kako je kazano i u najavi desetkovani Rupalj nije na kraju pružio značajniji otpor Privlaci 2017 te su šaptom pali uvjerljivim rezultatom 3:9.
Utakmicu preokreta odigrali su Ljevica Zadar i Mala Rava u kojoj je nakon što je dva puta gubila po dva razlike Mala Rava odnijela cijeli plijen.
Nakon što je Termin zabio za početno vodstvo kola kao da su krenula nizbrdo. Prvo je Milković zabio za poravnanje rezultata da bi dva Jukića i to Šime i Niko potpuno preokrenuli rezultat. Ovom pobjedom Vošta je osvojila važna 3 boda.
Furiozno je krenuo Zaton te je već u 10′ imao veliko vodstvo od dva razlike. Briševo je samo uspjelo smanjiti rezultat do poluvremena pogotkom Žilića. U nastavku je ipak Briševo ubacilo u brzinu više te je dvama pogotcima preokrenulo rezultat. Do kraja susreta su se oba Šime Peše u sastavu Zatona upisali u rubriku Crvenih kartona što je svojevrsni raritet.
Lider skupine Mali Cafe je i nakon ovog kola pokazao da je pravi lider visokom pobjedom 7:2 protiv Donjih Raštana. Gledajući cijelu utakmicu Mali Cafe je istu kontrolirao cijelo vrijeme, a valja istaknuti tri pogotka K. Nakića.
SKUPINA B
Petnaest pogodaka zabijeno je u susretu između Smiljevca i Val de Ghisa i to u omjeru 9:6. Budući da je pobjeda otišla na stranu Smiljevca spomenut ću samo da je na drugoj strani tri pogotka postigao D. Pelan.
U početku susreta se činilo da Sinjoretovu nisu dobro legli nedavni praznici te da je forma platila ceh. Povele su Crvene kuće u ranom dijelu susreta pogotkom S. Ahmetia. No to je bilo sve od njih budući je uslijedila kanonada Sinjoretova. Seriju je započeo F. Ljumeži, a nastavio je s dva pogotka J. Kalac. Kakva bi to utakmica bila da točku na i nije stavio B. Katuša.
Imao je Bali prvu meč loptu za osiguranje lagodnog nastavka prvenstva no na kraju su je propustili. Do tad savršen niz pobjeda Balija prekinuo je Sv. Ante Visočane. Utakmicu je pogotkom otvorio P. Verunica no do kraja poluvremena Bali je ipak došao na svoje i s dva pogotka preokrenuo rezultat. Mnogi su tad mislili da će u tom momentu Sv. Ante Visočane pasti pod pritiskom no ipak su pokazali karakter. Prvo je M. Brala izjednačio rezultat da bi I. Barić potom preokrenuo rezultat. Posao za Sv. Ante Visočane dovršio je M. Brala svojim drugim pogotkom za rezultat 2:4.
Utakmicu preokreta ponudio nam je dvoboj Jadran Vrsi i Valencia. Preokreti su se nizali kao na pokretnoj traci da bi na kraju rezultat bio atraktivnih 5:5. Najbolji igrač susreta je bio K. Rogić s četiri postignuta pogotka i da nije bio tako raspoložen vjerojatno bi njegova Valencia otišla kući praznih ruku.
Zemunički derbi je pripao ekipi Zemunika, a da je utakmica bila na rubu regularnosti govori podatak o 4 žuta kartona i jednom crvenom. Osam mladi je dobro otvorilo susret no do kraja poluvremena nisu izdržali te se neriješenim rezultatom otišlo na predah. Drugu dionicu bolje otvara Zemunik no ni oni ne uspijevaju dugo zadržati rezultat. Na sredini drugog poluvremena Zemunik ponovno dolazi u prednost koju uspijevaju zadržati do kraja.
Slivnica je odnijela uvjerljivu pobjedu nad Krnezom, a golove za Slivnicu su zabijali i Lerga Ante prvi i Lerga Ante drugi. Zabio je i Lerga Šime prvi, a bome i Lovre Lerga. Za Krnezu je situacija ipak nešto čišća jer je oba pogotka zabio P. Čolak.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: