Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 15. kola 2. ŽMNL

Uncategorized

Najava 15. kola 2. ŽMNL

Najava 15. kola 2. ŽMNL

Nakon slobodnog vikenda nastavlja se natjecanje u drugom razredu zadarskog futsala.

 

Kolo otvaraju Raštane Kanela i Višnjik. Raštane zadnja dva kola nije niti igrala, samim time izgubila je dva boda na svom kontu, dok je Višnjik u uzlaznoj putnji forme što bi moglo biti presudno u ovom susretu.

Očekuje se povratak iz mrtvih – Raštane Kanela

Kontrol Biro je porazom otvorio proljeće isto kao i njihov protivnik Sukošan te će obje ekipe tražiti iskupljenje, a Kontrol Biro zbog pozicije na tablici je veliki favorit.

Sukošan za iskupljenje nema niti malo laganog protivnika.

Dasiaddo traži bodove koji bi mu donijeli mirniji plov, a s druge strane stoji mu odličan Primorac. Treba će se dobro namučiti Zubčićevi momci da dođu do bod(ova).

Dasiaddo traži bodove spasa.

Poljica Brig nakon poraza u prošlom kolu dočekuje Sv. Mihovil koji ovaj susret dočekuje u sjajnoj atmosferi nakon pobjede nad Kontrol Biroom. Poljica Brig će također tražiti iskupljenje preko kralja Serie B Šime Kneževića.

Poljica Brig muku muče bez Roka Baljaka.

Derbi kola igraju bibinjski Tornado i “Tumina bojna” sa Stanova. Bibinjci na svom parketu vječiti favoriti, dok Tuma bodove nikome lako ne daje. Vrijedi pogledati!

Derbi kola igraju Tornado i Stanovi.

Murvica nakon velike partije protiv Sukošana dočekuje uvijek nezgodnu Brodaricu. Puno toga će ovisiti u kakvom će sastavu stići Murvičani.

Puno toga će ovisiti u kakvom će sastavu stići Murvičani.

Kolo će u utorak zaključiti Samba koja na domaćem terenu dočekuje Švabin Bili Brig. Bili Brig je prošlo kolo spašavao bod protiv Dasiadda, dok Samba već tradicionalno svoje najbolje partije pruža na svom parketu.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Uncategorized

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top