Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 17. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava 17. kola 3. ŽMNL

Najava 17. kola 3. ŽMNL

Utakmica VoštaMladost može u ovom kolu ponijeti epitet derbija budući da obje ekipe jurišaju na trobod.

Osam mladi je pokazalo da zna igrati futsal, a sad im u goste dolazi Sinjoretovo.

SKUPINA A
U utakmici u kojoj je na stolu velika fluktuacija mjesta na tablici obećava šahovsku bitku. S druge strane ako se zna da se sastaju Privlaka 2017 i Deportivo la Murvica to jamči velik broj golova. Razum ili srce, ostaje nam za vidjeti što će prevladati u ovom susretu.
Ljevica Zadar je do sad Zatonu bila crna mačka u ligaškim ogledima, a iz nepouzdanih izvora sam načuo da je poradi toga Zaton uveo karantenu pred utakmicu. U 23 sata, sa subote na nedjelju, će A. Peša obići sve disko klubove i mjesta na koja izlaze mladi ne bili li priveo krevetu svoje igrače.
Briševo u susretu protiv Termina mora ići na pobjedu, a po svim prognozama to je vrlo vjerojatan ishod.
Donje Raštane muku muče s bodovima, a po nekima Rupalj je idealan takmac za to ostvarenje. R. Zdrilić iz Ruplja se ne bi baš s tim složio, a to će morati pokazati na terenu.
Utakmica VoštaMladost može u ovom kolu ponijeti epitet derbija budući da obje ekipe jurišaju na trobod. Tko će koga ošišati saznat ćemo u prime timeu kola u nedjelju u 19 sati.
Bodulski derbi odigrat će Mala Rava i Drakmar Sali 14.02. zbog nešto lošijih trajektnih veza. Tko će ponijeti titulu Bodulski prvak ostaje za vidjeti.

SKUPINA B
Dobro raspoložena Slivnica ugošćuje Jadran Vrsi, a po svemu sudeći neće biti dobar domaćin. Najavili su: bodovi ostaju!
Utakmica iskupljenja nakon prošlotjednih lošijih rezultata odigrat će Valencia i Smiljevac. Tko nastavlja plač, a tko uzima bodove predstoji nam vidjeti.
Osam mladi je pokazalo da zna igrati futsal, a sad im u goste dolazi Sinjoretovo. Mogu li ‘mladići’ pružiti još jednu vrhunski partiju kad se zna da im je s druge strane neugodno Sinjoretovo?
Krneza u ovom kolu ima najgoreg protivnika. Ranjeni lider skupine dolazi se iskupiti, a Bali se u tom smislu nikad ne šali.
Sv. Ante Visočane čeka kiks Balia za preuzimanje liderske pozicije na ljestvici. No kako se ide iz utakmice u utakmicu prvo u ovom kolu moraju svladati Aenonu koja kad je kompletna svakom može zadati glavobolju.
Derbi donjeg doma odigrat će Crvene kuće i Val de Ghisi. Crvene kuće su se nešto pojačale u nastavku sezone, ali I. Pupovac još nije pokazao što sve zna. Očekujem puno golova u susretu, a tko će pobijediti ne usudim se prognozirati.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: