Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Pogled na 16. kolo 1. Sonik ŽMNL

Vijesti

Pogled na 16. kolo 1. Sonik ŽMNL

Pogled na 16. kolo 1. Sonik ŽMNL

Lomila su se koplja u Mocirama, netko se vratio na vrh dok su neki pobjegli s dna.

 

Miroljubivo je bilo u derbiju kola između Puntamike i Tina. Remi vjerojatno nije zadovoljio Tin no Puntamika se nije dala slomiti i na kraju svakom po bod.

Puntamika je uzela bod lideru.

Varoš je dosta teže od očekivanog porazio Ugljan koji je bio bez vratara. Ipak gol vrijedan pobjede i prvog mjesta je donio Krajačić. Bodulima kapa dolje na borbi i pokazivanju zubi.

Bodulima kapa dolje na borbi i pokazivanju zubi.

Plovanija je usprkos Dinu Merlinu lagano i uvjerljivo pobijedila Young boyse koji su u negativnoj seriji.Sa ovim bitnim bodovima Skukanovi momci opet ganjaju play off dok su boysi malo zakomplicirali život.

Boysi su ušli u negativnu seriju.

U bijeg s dna je pobjedom krenuo Sveti Ante koji je porazio Ploču. I dok je prvi dio bio izjednačen nastavak je donio bolju i konkretniju igru svetaca u kojoj je do izražaja došao Šime Jakušić s hattrickom.

Poljica su dugo bila u igri za tri boda protiv Idasse no onda je “one man show” imao Josip Božinović i s dva gola odveo vodu na mlin Idasse.

Poljica su dugo bila u igri za tri boda protiv Idasse.

Riba je pojeo Gaune, upravo taj naslov oslikava stanje na terenu u srazu Vrsi i Gauna. Vremešni vratar Slobodan Marušić je zaključao svoja vrata i gosti iz Biograda nose kući – nula bodova.

Gosti iz Biograda nose kući – nula bodova.

Jednosmjerna ulica je bio dvoboj Paklenice i Kontre. Nekad je djelovalo da podgorci igraju na motorima koliko je bilo brzine u njihovoj igri. Kontra neprepoznatljiva i bez agresije je pretrpjela jedan od najtežih poraza u povijesti.

Kontra je pretrpjela jedan od najtežih poraza u povijesti.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Vijesti

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top