Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 17. kolo 3. ŽMNL

3. LIGA A

Pogled na 17. kolo 3. ŽMNL

Pogled na 17. kolo 3. ŽMNL

Neumoljivo je bilo Briševo u susretu s Terminom u 17. kolu

Valencija je na najbolji način iskoristila kratku klupu Smiljevca

SKUPINA A
U uzbudljivoj utakmici između Privlake 2017. i Deportivo la Murvice postignu to je pet pogodaka te su pokazana četiri žuta kartona. Iz svega ovoga se da zaključiti da je utakmica bila zanimljiva i dinamična. Vodio je Deportivo no do kraja poluvremena je uspjela Privlaka preokrenuti rezultat. Potom je u drugom poluvremenu izjednačio Deportivo da bi se u zadnje dvije minute susreta ušlo poravnatim rezultatom. Tad se ukazao R. Jurac te je svojim drugim pogotkom na utakmici donio sva tri boda Privlaci 2017.
Da nije J. Ivanov dobio žuti karton u 11′ ne bi se znalo je li uopće prvo poluvrijeme u susretu Zatona i Ljevice Zadar odigrano. Tek u zadnjoj četvrtini susreta se počelo nešto odigravati u ovom dvoboju, a prvo je povela Ljevica Zadar pogotkom J. Ivanova da bi samo četiri minute potom Zaton izjednačio. U smiraju utakmice K. Radeta je zatresao mrežu Zatona i još jednom potvrdio pravilo da je Ljevica Zatonu crna mačka.
Neumoljivo je bilo Briševo u susretu s Terminom u 17. kolu. Termin se nije ni okrenuo, a već je pukla petarda u njihovoj mreži. Redom su zabijali M. Žilić, A. Tomasov, M. Bulić, V. Nekić i M. Bulić svoj drugi pogodak. Tek tad je Termin uspio postići počasni pogodak preko S. Čuline da bi do kraja susreta Briševo opet zabilo i vratilo na pet razlike.
Donje Raštane i Rupalj odmjerili su svoje snage na centralnom terenu u Bibinjama, a na kraju zasluženu pobjedu odnio je Rupalj. Kako je R. Zdrilić obećao tako se i dogodilo te bodovi odlaze u Rupalj za mir u svlačionici.
Očekivala se rovovska bitka u susretu između Vošte i Mladosti. Možda bi sad ovi redci i takvi bili da na utakmici nije bilo Roka Mitrovića. Prvo je Mitrović zabio dva pogotka, pa zaradio prvi žuti da bi u 31′ zaradio i drugi žuti. U uvjerljivoj pobjedi 4:1 golove za Voštu su još pridodali i M. Ćuk i M. Lepur. Počasni pogodak za Mladost postigao je A. Pavić.

SKUPINA B
Pogotkom u zadnjim trenutcima susreta SlivnicaJadran Vrsi, Slivnica je odnijela sva tri boda. Do tad rezultat je bio neriješenih 1:1, a mrvicu više je na kraju imala Slivnica.
Valencija je na najbolji način iskoristila kratku klupu Smiljevca. No ipak zanimljivost na susretu je da su dva igrača postigla po tri pogotka. Za Valenciu tri pogotka postigao je K. Rogić, a za Smiljevac kapetan A. Dundović. Rezime utakmice je na kraju da Valencija popravlja svoju formu, a Smiljevac mora na hitni facelifting.
Osam mladi i Sinjoretovo prijateljski su podijelili bodove, a u konačnici niti jedna ekipa ne može biti zadovoljna ishodom. Imalo je Sinjoretovo u jednom trenutku uvjerljivo vodstvo od 1:3 no u nastavku susreta uslijed kratke klupe nisu izdržali nalete Osam mladi.
Popravio je Bali dojam na gostovanju kod Krneze uzevši sva tri boda. Nije I. Vulić mogao sam vući cijelu Krnezu, a da bi se Bali pobijedio treba biti više raspoloženih igrača.
Sv. Ante Visočane zabijalo je u serijama protiv Aenone. Aenona je povela preko D. Zrilića da bi Sv. Ante Visočane svojom prvom serijom preokrenula rezultat. Do kraja poluvremena Aenona je potom postigla dva pogotka te se neriješenim rezultatom 3:3 otišlo na predah. U nastavak susreta Sv. Ante Visočane ulazi furiozno te svojom drugom serijom tri pogotka pravi razliku koju do kraja susreta nisu ispuštali. Valja napomenuti da je tri pogotka za Sv. Ante Visočane postigao P. Verunica.
Najuvjerljiviju pobjedu ostvarile su Crvene kuće protiv Val de Ghisa. U svakom poluvremenu Crvene kuće su postigle po četiri pogotka, a svoju mrežu su sačuvale netaknutom.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: