Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Na Višnjiku košarkaško ludilo, a naši hakleri nastavljaju svoje bitke

Uncategorized

Na Višnjiku košarkaško ludilo, a naši hakleri nastavljaju svoje bitke

Na Višnjiku košarkaško ludilo, a naši hakleri nastavljaju svoje bitke

Na Višnjiku košarkaško ludilo, a naši hakleri nastavljaju svoje bitke.

Kolo će otvoriti Tin i Poljica u dvoboju u kojem prognoze idu na stranu Tina. Upitno je hoće li Čurčija na gol koji je važna karika u obrambenom sustava dok Poljica imaju s čime prijetiti.

Ima li nade za nas?

Kontra koja bilježi poraze u zadnje vrijeme svaku utakmicu mora igrati kao da je kvalifikacijska. S druge pak strane Vrsi su u dosta komotnoj situaciji a tako je najlakše igrati.

Pakleni momci !

Paklenica je u prošlom kolu protutnjala kroz Mocire pa stoga ne vjerujemo da Idassa mirno spava. Još kad se doda podrška s tribina imamo naizgled dosta zanimljivu utakmicu.

Svi za jednog, jedan za sve!

Gauni su u prošlom kolu opet preuzeli fenjer i želja je da što prije pobjegnu otuda, u Biograd dolaze Young boysi, lakoćom pobijede najbolje, no isto tako su u stanju glatko izgubiti od svakoga, tako da tipujemo troznak u ovoj utakmici.

Puntamika i Ugljan, nakon teških iskušenja u prošloj rundi, u međusobnom dvoboju naći će snagu za treće poluvrijeme u kojem se dosta dobro snalaze.

Nedaj, nedaj da te slome!

Sveti Ante je pobjegao s dna, iako i na kratko. Hoće li nastaviti niz pozitivnih ishoda pokazat će nedjeljni dvoboj s jakom Plovanijom. Možda će presuditi prijateljski dvoboj Dede i profesora Juričića.

Varoš se vratila na vrh dok je Ploča zaustavljena pa valja vidjeti može li se vaditi protiv najtežeg mogućeg protivnika lige.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Uncategorized

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top