Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 18. kola 1. Sonik ŽMNL

Najave utakmica

Najava 18. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 18. kola 1. Sonik ŽMNL

Zima pokazuje svoje zube ali ni to neće omesti haklere da nastave bitke za bodove.

 

Prvi dvoboj u subotu ima kapitalno značenje za Svetog Antu koji za bijeg s fenjera treba pobijediti Gaune u derbiju začelja. Zvona za uzbunu zvone ali nešto se mora pitati i goste iz Biograda i s pravom očekujemo zanimljivu i napetu utakmicu.

“Svecima” je svaki bod vrijedan kao poticaj iz EU fondova.

Nakon njih na teren će Kontra i Young boysi gdje je nezahvalno ista prognozirati. Pobjedom u zadnjem kolu malo se živnulo u redovima Kontre dok su boysi u nizu od tri poraza i pušu na hladno.

Boysi protiv Kontre traže izlaz iz mini krize.

Poljica su se konsolidirala i pružaju lijepe partije no manjak iskustva ih košta boljeg plasmana tako da su još u opasnoj bodovnoj zoni. Nažalost po njih za protivnika imaju Puntamiku, apsolutni hit lige.

Mogu li Poljica iznendaiti Puntamiku?

Zajedničko Vrsima i Idassi je poraz u prošlom kolu.Svatko na svoj način može tugovati no vremena nema. Tko će prije i bolje zbiti redove doći će do punog plijena.

Susret Idasse i Vrsi može se azvati derbijem kola.

Proljetna hit momčad dolazi iz Starigrada i sa svojim izvedbama oduševljavaju sve. Dokaz tome je čak 16 postignutih golova u dva kola a pravi ispit im je naša najtrofejnija momčad Tin. Pjesnici drže konstantu te pobjeđuju usprkos izostancima.

Pakleica u velikom naletu dočekuje Tin.

Ugljan je u maloj seriji poraza isto kao i njihov protivnik Ploča. Veliku važnost će imati sastavi i koliko će tko biti kompletan pa u tom grmu treba tražiti zeca pobjede.

Ugljan je u maloj seriji poraza isto kao i njihov protivnik Ploča.

Varoš će braniti svoju čelnu poziciju sa Plovanijom. Kvaliteta prvaka je neupitna no i mladost s trafostanice pokazuje da nisu slučajno u poziciji za play off.

Plovanija dočekuje aktualnog prvaka.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: