Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 19. kola 2. ŽMNL

Najave utakmica

Najava 19. kola 2. ŽMNL

Najava 19. kola 2. ŽMNL

U drugoj ligi na rasporedu je 19. kolo kojeg će sigurno obilježiti veliki susjedski derbi između Bilog Briga i Stanova.

 

Kolo otvaraju u subotu u 19:00 sati Višnjik i Primorac. Višnjik na krilima velikih pobjeda protiv Stanova i Bilog Briga traži i treću pobjedu u nizu protiv klubova iz TOP4, dok Primorac želi zadržati kontinuitet dobrih igara, s obzirom da su svoj cilj (ostanak u ligu) više-manje osigurali.

Višnjik traži i treću pobjedu u nizu protiv klubova iz TOP4.

U isto vrijeme samo na drugom mjestu, točnije u dvorani osnovne škole Stjepan Radić u Bibinjama Tornado će ugostiti galovačkog Svetog Mihovila koji će se htjeti iskupiti za prošlotjedni debakl protiv Raštana, protivnik je idealan, ranjeni Tornado u krizi, ali dobra ona stara da je ranjeni lav najgori.

Sv. Mihovil se mora iskupiti za prošlotjedni debakl.

U 20:00 na parketu Mocira gledat ćemo možda i središnju utakmicu vikenda. Veliki susjedski derbi između Bilog Briga i Stanova, pobjednik ovog susreta zauzet će drugu poziciju te dobiti veliku nadu u direktan plasman u elitni razred. I jedna i druga momčad prošlo kolo su doživjeli poraze, tako da neće nedostajati žara za pobjedom. Vrijedi pogledati!

Veliki derbi između Bilog Briga i Stanova direktno odlučuje o drugom mjestu.

Dasiaddo nakon velike pobjede protiv Brodarice čeka općinski derbi protiv Murvice koja je prošlo kolo nakon tri uzastopna poraza upisala tri boda. Prognozirati je teško, jer puno toga će ovisiti o širini klupe, kao i raspoloženju glavnih aduta i jedne i druge momčadi, kod Dasiadda se prvenstveno misli na Matea Erlića, dok Murvici treban budan Ivan Rodić kako mi mirno završili sezonu bez turbulentnih zadnjih kola.

U utakmici između Dasiadda i Murvice odlučivat će širine klupe, kao i raspoloženje glavnih aduta.

Još jedan mijesni derbi je onaj između Poljica Briga i Kontrol Biroa, da dobro ste čuli, jer Kontrol Biro ima veliku vezu s Poljica Brigom u liku Denisa Dražića, voditelja i jednog od glavnih ljudi KB-a. Favorit je jasan, lider će sve napraviti da upiše nova tri boda protiv svojih prijatelja.

Kontrol Biro će htjeti učvrstiti lidersku poziciju.

Probuđene Raštane imaju susret sa Sukošanom koji drži začelje tablice. Raštane su blagi favorit, ali ne treba zaboravit da Sukošan unatoč što je posljednji na tablici ima i najviše postignutih golova, tako da golova, sjajnih poteza (misli se na Darka Smolića) neće nedostajati.

Može li Luka Zrilić zaustaviti Darka Smolića?

Proljetni hit prvenstva Samba ugostiti će Brodaricu koja je prošlo kolo visoko poražena od Dasiadda. Forma Sambe daje nam za pravo da tipujemo na nju, ali će se nešto pitate i ekipu sa Brodarice, pogotovo ako dodđe i njihov kapetan Jure Vuleta.

Samba želi nastaviti s dobrim igrama.

 

TABLICA NAKON 18 .KOLA

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: