Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 20. kolo 3. ŽMNL

3. LIGA A

Pogled na 20. kolo 3. ŽMNL

Pogled na 20. kolo 3. ŽMNL

Lideri skupina i dalje drže svoje pozicije, a u kakvoj su formi nemaju ih namjeru ispustiti.

SKUPINA A
Borbu za 10. mjesto na tablici odigrali su Ljevica Zadar i Termin u sklopu 20. kola 3. ŽMNL skupine A. Pobjedu i okruglo 10. mjesto odnijela je Ljevica Zadar. Na stranu što su pobjedu izvojevali pogotcima R. Peša i K. Radeta ipak treba istaknuti starijeg brata Radetu. Od kad je D. Radeta počeo dobivati veću minutažu, a ne kao do sad na kapaljku Ljevica se preporodila te već dugo vremena ne znaju za poraz.
U susretu RupaljMali Cafe na kraju nije bilo nikakvih iznenađenja što potvrđuje da je lider prvenstva upisao još jednu pobjedu. U redovima Malog Cafea treba izdvojiti N. Šimunca zbog postignuta 4 pogotka, a pored toga se upisao u rubriku žutih kartona.
Utakmica nije ni počela, a B. Glavan je već zabio za vodstvo Deportivo la Murvice u dvoboju s Donjim Raštanima. Donjim Raštanima je trebalo nešto vremena da se priberu te su potom s dva pogotka preokrenuli utakmicu. No tu je ujedno sve stalo jer je serijom 6 pogotka Deportivo la Murvica okrenula ponovno rezultat u svoju korist i privela bodove sebi na konto. U redovima Donjih Raštana treba izdvojiti nastup H Ražova koji se ovaj put nije upisao u rubriku golova već se upisao u rubriku žutih kartona.
Mladost u potrazi za dobrom formom i Briševo u potrazi za bodovima najbolje ocrtavaju ovaj susret. Briševo je imalo imperativ pobjede za održavanjem priključka za lidersku poziciju skupine. Nije po Briševo krenula utakmica u dobrom smjeru kad je M. Svetić zabio za mladostaše. No ipak je I. Ćuković sa svoja dva pogotka preokrenuo rezultat koji se na semaforu nije dugo zadržao. A. Mišković i ponovno M. Svetić opet su preokrenuli rezultat. Do zadnjih 6 minuta susreta Briševo je visilo i sve je upućivalo da će neplanski prosuti bodove. Ipak u smiraju utakmice ponovno se mijenja ekipa koja je u vodstvu, a kao rezultat tome Briševo odnosi 3 teško izborena boda.
Privlaka 2017. i Vošta svojim susretom su zaključili 20. kolo skupine A. Nakon početnog ispipavanja snage protivnika Vošta je krenula kanonadom te su serijom 4 pogotka ostvarili uvjerljivu prednost koju do kraja nisu ispustili. Samo je Privlaka 2017. uspjela malo smanjiti rezultat pogotcima u zadnjih 5 minuta susreta.

SKUPINA B
Crvene Kuće napokon su našle protivnika po mjeri, a to je Valencia. Zabile su Crvene kuće po 3 pogotka u svakom poluvremenu, a zadovoljiti ih može i činjenica da su sačuvali svoju mrežu netaknutom. U narednim kolima će se vidjeti je li ovo napokon naznaka da Crvene Kuće idu uzlaznom putanjom što se tiče forme.
Možda su najviše božićni i novogodišnji praznici ostavili traga na J. Zelenčiću. Trebala su mu ravno dva mjeseca da se oporavi, a kad igra J. Zelenčić igra i Bali. Kad kažem igra onda mislim gazi pa je tako ovog vikenda nastradao Jadran Vrsi primivši 10 pogodaka. Od 10 pogodaka Balia 4 je postigao J. Zelenčić, a vrlo dobru partiju pružili su i M. Pedišić i M. Gobin obojica upisavši 3 pogotka.
Imala je Aenona sve u svojim rukama odnosno nogama no u zadnje 4 minute su uspjeli sve prosuti. Vodili su do tad 4:2 i samo im je čudo moglo uzeti bodove. Čudo u ovom slučaju se zove Krneza koja je u tih preostalih nekoliko minuta dva puta zabila pogodak i uzela, u konačnici zaslužen bod. Aenona ima za čim žaliti no već idući tjedan je novo kolo.
Nakon prošlotjedne dobre partije svi su sa zanimanjem pratili susret Val de Ghisi da vide jesu li napokon naštimali nišanske sprave. Ipak s druge strane je bio tvrd orah u vidu Osam mladi koji su imali neku svoju računicu u ovom susretu, a ta je da oni uzimaju sva 3 boda. I tako je bilo te Osam mladi uzima sva tri boda pobjedom 2:5.
Kad su svi mislili da će S. Šalina iz redova Sinjoretova biti tragičar derbija između Sinjoretova i Zemunika u istog se prometnuo L. Buljat. Nije Zemunik uspio iskoristiti igrača više kad je S. Šalina dobio izravni crveni karton što im se na kraju osvetilo. Utakmica je ušla u mrtve minute kad su J. Bilaver u 34′ i F. Ljumeži u 40′ postigli golove i iščupali 3 boda. Sad će L. Buljat pauzirati jednu utakmicu pa ima prigodu razmisliti o svojoj budućnosti koja možda nije futsal ili nogomet općenito. Možda karte ili boćanje budu aktivnost u kojoj je dobar.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top