Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 20. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Pogled na 20. kolo 1. Sonik ŽMNL

Pogled na 20. kolo 1. Sonik ŽMNL

“Sve me boli i nisam bia nešto od volje, doša san umoran s velikog nogometa.” Nesvjesna izjava Denia Kolege nakon što je čak šest puta zatresao mrežu Plovanije!

Što reći, koju poruku poslati nakon ovog kola u kojem je bilo svega i svašta.

Ljepotica kola je odmah pripala prvom dvoboju između Poljica i Paklenice .Pregršt preokreta i golova je otišao na stranu podgoraca, a u dvoboju dva velemajstora Josipa Kevrića i Tustonjića pobjedu je odnio adut Paklenice.

Đovani vidno uzbuđen!

Vrsi su u sam smiraj utakmice porazili Puntamiku. Čak sedam golova i mnoštvo lijepih poteza su obilježili ovaj dvoboj. Puntamika je ionako u poziciji za play off dok su Vrsi s ovime napravili korak bliže tome.

Pa-pa bodovi, Sveti Ante opet nesuspješan!

Oslabljena ali hrabra Idassa Nadin je upisala pobjedu nad dobrim, ali dekoncentriranim, Svetim Antom. Sa sto ruku je bio Luka Mrkić i dovodio Svece u očaj dok je Bralić svoje prigode pogodio i bodovi odoše pa pa.

“Sve me boli i nisam bia nešto od volje, doša san umoran s velikog nogometa.” Nesvjesna izjava Denia Kolege nakon što je čak šest puta zatresao mrežu Plovanije!

Opet vaterpolo rezultat u Mocirama u kojem je Ugljan čak 12 puta bušio gol Plovanije. Iz tog dvoboja ide i izjava kola u kojoj Deni Kolega kaže da nije bio nešto od volje i da je umoran od velikog nogometa. Inače čovjek je zabio 6 golova!!!

Malo fali, malo fali….

Gauni su se suprotstavili Ploči i tražili su pobjedu za bijeg sa dna. U tome su skoro i uspjeli jer su polovicom nastavka poveli no stvari na početne postavke vraća Sime Zdrilić za zasluženi remi.

Filip Lekaj : Mislim dakle igram! 

Varoš je rutinirano pobijedila Kontru koja se muški suprotstavila i borila. No pojedinačna kvaliteta je došla po svoje, Filip Lekaj jednostavno shvaća igru i radi razliku. Kontri ostaju muke kako do izlaza iz opasne zone.

Tin je rezultatski uvjerljivo porazio Young boyse i osigurao jednu od prve dvije pozicije. Mora se spomenuti ime Gorana Burčula, ali ovaj put ne u igračkom dijelu. Naime nakon isključenja Ćurčije u ranoj fazi utakmice, popularni Dačo je stao na gol i pokazao se kao tvrd orah za Boyse. Za pohvalu!!!!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: