Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 20. kolo 2. ŽMNL

2. LIGA

Pogled na 20. kolo 2. ŽMNL

Pogled na 20. kolo 2. ŽMNL

Jubilarno 20.kolo je dalo neke odgovore ali i nove upitnike!

 

Vice Genda zabija na sve strane !

Vodeći dvojac i dalje grabi ka prvoj ligi. Kontrol biro je dosta lagano i uvjerljivo sačuvao lidersku poziciju. Pogonsko gorivo, hattrick majstor bio je Vice Genda,  tako da Dassiado nije mogao ništa.

Sprint Stanova prema prvoj ligi!

Drugu poziciju Stanovi su sačuvale rutinskom pobjedom protiv Poljica briga. Na taj način družina Crnog Jacka je u zoni ispadanja i čekaju ih teški dani.

Galovčani pobjedom sanjaju play off !

Niz poraza su zaustavili momci iz Sv.Mihovila dok je niz pobjeda stao za Višnjik. Odlična utakmica,puna preokreta je otišla na stranu galovčana koji su oživjeli nadu za play off ulaska u prvu ligu.

Samba je za njih nepoznat ples!

Nekadašnji prvak županije Murvica proživljava teške dane i s novim porazom je ušao u zonu ispadanja. Pobjednik iz dvoboja Samba drži odličan no.4 koji joj jamči kvalifikacije.

Prokockali možda i posljednju šansu za ostanak u 2.ŽMNL!

Možda i posljednji vlak za opstanak je otišao iz Sukošana. U susjedskom derbiju bolji su bili gosti iz Bibinja, Tornado, koji su sve bliže gornjem domu.

Arkada je proslavila pobjedu Bilog Briga!

Bili brig je lako riješio enigmu zvana Primorac. Na taj način još uvijek pušu za vrat vodećem dvojcu i drže nadu za direktan ulazak u društvo najboljih.

Brodarica brža i bolja od Raštana!

Nakon dugo vremena do punog plijena je došla i Brodarica.Tako su Medini momci bar malo izvirili glavom iz vode no još je to daleko od idealnog. Raštane nakon dvije uvjerljive pobjede pišu poraz i čeka ih teška borba za spas.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: