Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 21. kola 2. ŽMNL

2. LIGA

Najava 21. kola 2. ŽMNL

Najava 21. kola 2. ŽMNL

Super uzbudljiva je naša Serie B, barem za opstanak i raznorazne kvalifikacije.

Višnjik Saše Bjelanovića, u proljetnom zamahu kao Hajduk!

Kolo otvaraju Višnjik i Sukošan, u suprotnim raspoloženjima. Ekipa sa Voštarnice je u proljetnom zamahu i odmakla se iz donjeg dijela. U Sukošanu je alarmantno stanje i dojam, a smo da ovaj vikend vozi posljednji vlak za opstanak.

Hoće li san postati noćna mora?

Bili brig još ne odustaje od direktnog ulaska u društvo najboljih, dok Sv.Mihovil još sanja play off. Međutim, u ovom kolu se sastaju međusobno i nekom će se san pretvoriti u noćnu moru.

Josip Tikulin prva “violina” Stanova!

Stanovi koji su na putu ekspresnog povratka među “velike dečke” je na iskušenju sa Primorcem. Igrače iz Ljupča nosi neopterećenost, igraju za gust i bez imperativa a kao takvi su najopasniji.

Sa Karlovačkom u nove pobjede!

Tornado Bibinje su korak po korak blizu prve lige,pa iako i kroz play out. Za to im treba pobjeda protiv prevrtljive Brodarice koja se u prošlom kolu napokon osladila kolačem zvanim “victory”.

Murvica vs Raštane derbi začelja, tko bi to pomislio?

Da je netko prije početka lige rekao da će derbi začelja igrati Rastane i Murvica, u najmanju ruku bi ga čudno pogledali, ako ne i više. No spletom okolnosti stvari stoje tako i u nedjeljno popodne čeka nas taj dvoboj.

Poljica brigu  gori pod nogama!

Prije njih će na teren Dassiado i Poljica brig kojima gori pod nogama. Svaki bod i gol su bitni za društvo iz PB i kvalifikacije im počinju odmah.

Zajedno do cilja MNK Samba!

Kolo će zatvoriti proljetni hit Samba i ligaški lider Kontrol biro. Samba je u zoni doigravanja za prvu ligu i tu misle ostati dok KB drži barjak koji ga vodi ka cilju kodnog imena-prva liga.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: