Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 22. kola 3. ŽMNL

3. LIGA A

Najava 22. kola 3. ŽMNL

Najava 22. kola 3. ŽMNL

Mali Cafe u ovom kolu traži iskupljenje, Briševo očekuje zadržavanje liderske pozicije.
Sv. Ante Visočane ima imperativ pobjede, a ni Bali nema luksuz lošijeg dana. Obje ekipe igraju protiv respektabilnih protivnika.
SKUPINA A
Rupalj će tražiti bodove u ogledu s Ljevicom Zadar kao dokaz da mogu podignuti formu u finišu sezone. S druge strane Ljevica Zadar 5 kola ne zna za poraz i htjet će pobjedom približiti se sredini tablice.
Raspoložena Mladost ovaj tjedan ugostit će Termin kojem nikako neće biti lako protiv Dujinih trupa koje streme novim bodovima.
Nakon spektakularne prošlotjedne pobjede Male Rave na noge im dolaze probuđene Donje Raštane s H. Ražovom u sastavu. Mogu li Donje Raštane ovu utakmicu iskoristiti za bijeg sa začelja ostaje za vidjeti.
Neće Drakmaru Sali biti lako protiv ranjenog Malog Cafea koji želi cjelokupnoj futsal javnosti pokazati da je prošlotjedni kiks samo trenutna slabost.
Općinski derbi ovaj tjedan će odigrati Deportivo la Murvica i Briševo. Briševo kao odnedavni broj 1 ima imperativ pobjede da bi zadržao to mjesto.
Privlaka 2017. i Zaton odigrat će svoj susjedski derbi, a pobjedom Privlake 2017. ista bi se bodovno izjednačila sa Zatonom.
SKUPINA B
Aenona za protivnika u ovom kolu ima Zemunik, a to je protivnik po mjeri da se nastavi prošlotjedna dobra forma.
Sv. Ante Visočane mora osvojiti 3 boda da bi održao priključak, a od tamo bi vrebao na poziciju broj 1. No da je protivnik netko drug, a ne Osam mladi to bi bilo lakše učiniti. Ovako se utakmica može opisati riječju borba.
Val de Ghisi će bodove tražiti protiv Slivnice koja je prošlo kolo pomalo nestvarno izgubila. Je li Val de Ghisi namirisao krv ostaje za vidjeti.
Očekuje se šahovska utakmica u ogledu Crvenih kuća i Krneze, a tko će sačuvati svoju kraljicu za sad se ne zna.
S druge strane utakmica SinjoretovoBali bi po svim prognozama trebala prštati od igre i golova. Može li Sinjoretovo uzvratiti Baliu za poraz iz prvog dijela kad je Zelenčić bio neuhvatljiv.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top