Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 21. kolo 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Pogled na 21. kolo 1. Sonik ŽMNL

Pogled na 21. kolo 1. Sonik ŽMNL

Lude večeri i noći su bile u Mocirama,u sva tri poluvremena.

 

Kao grom iz vedra neba je odjeknula pobjeda Svetog Ante nad Tinom. Velikih i čistih 5:0 je iznenađenje za sve koji su utakmicu pratili,ali preko aplikacije. Oni u dvorani su vidjele borbene i nabrijane Svece koji su sve Tinove napade znali zaustaviti a usput su imali i Šimu Jakušića, tvorca hattricka.

Sveci slavili u najstarijem derbiju lige, a iskazao se bivši Tinovac Šime Jakušić.

Ploča je zadala još jedan težak udarac Kontri i poslala ih u zonu “crvenog”. Inferioran napad je ubio dobru obrambenu igru Kontre dok je Ploča s ovom pobjedom nadomak play offa.

Kontri je zadan još jedan težak udarac.

Još jednom je Paklenica promarširala i velikom pobjedom nad Ugljanom pobjegla iz opasne zone. Boduli su se držali dok je bilo snage no onda Rončević i društvo ubacuju u visu brzinu i odoše bodovi put Velebita.

“Boduli” u se držali dok je bilo snage.

Derbi kola je bio cesta oko Borika – jednosmjerna ulica. Lakoća postizanja golova i igre Dragana Radmana jednostavno nije dala Idassi ništa vise od časnog poraza. Tako je Varoš skoro pa osigurala jedinicu prije doigravanja.

Derbi kola je bio cesta oko Borika-jednosmjerna ulica.

Dosta je bure bilo na utakmici Young boysa i Puntamike no mi ćemo o rezultatskom dijelu. Mirisalo je na ljutu nulu u svakom pogledu no Šime Lovretić i rodbinski dvojac Paulo i Nino su se pobrinuli da bodovi ostanu u susjedstvu Mocira, na Puntamici.

Lovretić, Dunić i Vukoša su se pobrinuli da bodovi ostanu na Puntamici.

Drame nije nedostajalo u općinskom derbiju Poljica i Vrsi a po rezultatu nitko ne bi rekao da smo gledali “running gun”utakmicu. Brdo šansi i kontri nisu nikom donijeli prednost a klupko veselja i radosti Poljicima je donio mladi Toni Vučković sa samim zvukom sirene.

Poljica su slavila u općinskog derbiju, a gol odluke postigao je mladi Toni Vučković.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: