Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 22. kolo 3. ŽMNL

3. LIGA A

Pogled na 22. kolo 3. ŽMNL

Pogled na 22. kolo 3. ŽMNL

Mali Cafe ponovno na vrhu skupine A, Bali neumoljiv u skupini B.

SKUPINA A
U dvoboju Ruplja i Ljevice Zadar postignuto je 8 pogodaka, a glavninu njih postigla je Ljevica Zadar. Nakon kraćeg posta u listu strijelaca se upisao J. Ivanov, a K. Radeta je bio standardno dobar zabivši tri pogotka. Toplo hladnu igru Rupalj je nastavio i ovom kolu kad nisu uspjeli kapitalizirati rano vodstvo.

L. Bilaver se vratio nakon ozljede

Duje Stanišić je odašiljao dobre vibracije ka ekipi Mladost što je u konačnici rezultiralo uvjerljivom pobjedom nad Terminom. Možda malo više od Dujine pomoći je pomoglo to što su B. Orlović, A. Kapović i oporavljeni L. Bilaver zabili golove. 100 kuna sam dobio od A. Kapovića da ga dva puta spomenem što i činim.

 

Dva gola po ekipi zabijena su u 11′ minuti susreta između Male Rave i Donjih Raštana. Prvo je Donje Raštane u prednost doveo F. Katuša, a rezultat je poravnao I. Šoletić. To je bilo sve u prvom poluvremenu, a u drugom je Mala Rava dala pogodak više od Donjih Raštana i odnijela sva tri boda.
Kad se završio susret Drakmar Sali i Mali Cafe bilo je zabijeno 13 pogodaka, a u tom trenutku Mali Cafe je bio na vrhu tablice i strepio što će biti u drugom ogledu. No nakon ovog 22. kola Mali Cafe je ponovno zasjeo na lidersku poziciju. Postigao je Mali Cafe 9 pogodaka u ovom susretu, a kuriozitet je da su A. Šimunac, K. Plazina i K. Nakić postigli po 3 pogotka.
Općinski derbi Deportivo la Murvice i Briševa na kraju je bio više od općinskog. Iznenađujućom pobjedom Deportivo la Murvica je s prvog mjesta skinula Briševo koje je teškom mukom prošlo kolo zasjelo na njega. Arhitekti ovog iznenađenja su bili M. Surać s jednim pogotkom, A. Surać s dva pogotka i fenomenalni A. Jukić s tri pogotka.

 

SKUPINA B
Nastavila je Aenona svoju dobru prošlotjednu formu, a ne da je pokazala nego je demonstrirala silu. Nastradao je Zemunik rezultatom 11-3, a u susretu su dvojica igrača postigla po 3 zgoditka i to kapetan K. Čvrljević i M. Dujić. S druge strane svijetlo za uzbunu koje gori u posljednje vrijeme u Zemuniku postaje sve užarenije.
Imao je Sv. Ante Visočane težak zadatak ovo kolo osigurati bodove protiv Osam mladi. Na kraju su došli do sva tri boda no uz puno muke. Zahvaljujući odličnom prvom poluvremenu Sv. Ante Visočane su u tom pothvatu i uspjele iako su u samom finišu mogli ostati na samo jednom bodu. Ponajbolji igrač tog prvog poluvremena je zasigurno bio P. Verunica koji je uspio u 8 minuta zabiti 3 pogotka.
Imao je Val de Ghisi prigodu doći do bodova u ovom kolu da su uspjeli sačuvati prednost koju su imali u 23′ no ipak je Slivnica bila prevelik zalogaj. Konačni rezultat 3-5 govori samo to da je Slivnica odnijela sva tri boda no ne kazuje da je Val de Ghisi dva puta vodio, ali u konačnici nije uspio sačuvati tu prednost.
”Strah i prijezir u prvih 17 minuta” bi se mogao nazvati ogled Crvenih kuća i Krneze. Sve što se imalo desiti na ovoj utakmici desilo se u prvih 17 minuta. Već u 9′ je bilo 0-3 za Krnezu i tek su se tad Crvene kuće malo probudile, ali je to bilo kratkog daha. Ni I. Pupovac iz Crvenih kuća svoj prvijenac neće moći po dobrom pamtiti budući da mu je momčad izgubila bitne bodove.
Očekivala se derbi utakmica između Sinjoretova i Balia no Bali je poput vlaka protutnjao Sinjoretovom. Osam pogodaka zabio je Bali, a od toga tri pogotka je postigao J. Zelenčić. Po dva pogotka su dodali S. Fatov i M. Gobin, a jedan je zabio i M. Pedišić. Valja napomenuti da poslije ovog kola Bali ima prva dva najbolja strijelca 3. ŽMNL i to kao najbolji strijelac lige Josip Zelenčić s 36 postignutih pogodaka, a u stopu ga prati Marki Gobin s 28 pogodaka.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 3. LIGA A

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: