Connect with us
Example HTML page

Futsal Zadar

Najava 22. kola 2. ŽMNL

Najave utakmica

Najava 22. kola 2. ŽMNL

Najava 22. kola 2. ŽMNL

22. kolo dat će nam odgovore na mnoga pitanja, prvenstvo je u završnici, a tanka je linija između playoffa i playouta.

 

Kolo će otvoriti lider Kontrol Biro i Raštane kojima je svaki bod krucijalan. Dečki iz KB-a nakon iznenađujućeg poraza u prošlom kolu su opet doveli u pitanje prvo mjesto te će sigurno htjeti pobjediti. S druge strane Raštane će sve napraviti da izbjegnu playout.

Vice Genda je u odličnoj formi, a to će htjeti potvrditi protiv Raštana.

Pred Murvicom je još jedna utakmica koju možemo nazvati kvalifikacijkom. Protivnik je bibinski Tornado koji ovog proljeća pruža loše partije, tako da s obzirom na kadar Murvice možemo reći kako su crveni s periferije grada blagi favoriti.

Murvica lovi 10. poziciju.

Utakmica koja ima puno toga za reći je susret Brodarice i Višnjika. I jedni i drugi su tik do playouta tako da će obje momčadi htjeti puni plijen za siguran plov.

Tko će izbjeći playout?

U galovačkom Svetom Mihovilu opet živi nada za playoff nakon velike pobjede protiv Bilog Briga, s druge strane će im stajati Primorac, koji je u mini seriji loših rezultata. Jure Perković će napraviti sve da prekine crni niz.

U Galovcu tinja nada za playoff.

Stanovi će do kraja prvenstva čekati kiks KB-a kako bi zasjeli na čelo ljestvice. Ovo kolo im je protivnik Dasiaddo. Očekuje nas odlična utakmica, a zasigurno će prve zvijezde susreta biti Josip Tikulin i Mateo Erlić.

Stanovi će morati do kraja čekati kiks KB-a.

Davljenik Sukošan ovo kolo domaćin je Bilom Brigu. Iako do kraja Sukošan mora na svaku utakmicu ići po pobjedu to neće biti niti malo zadatak. Osim što će biti susret momčadi iz vrha i dna, biti će to susret i dva najbolja killera županije Darka Smolića i Stipe Vujevića.

Veliki derbi Darka Smolića i Stipe Vujevića.

Još jednog davlenika čeka teško gostovanje. Poljica Brig dočekuju Sambu. I jedna i druga momčad tražit će bodove, neko za ostanak, neko za playoff. Samba je prema viđenom ovog proljeća veliki favorit u ovom susretu.

Samba i dalje opravdava naziv “hit proljeća”.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

More in Najave utakmica

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top