Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Najava 22. kola 1. Sonik ŽMNL

1. LIGA

Najava 22. kola 1. Sonik ŽMNL

Najava 22. kola 1. Sonik ŽMNL

Sve je manje vremena, 22 runda je na redu, ali svega još može biti u poretku za sve pozicije na tablici.

Ploča je za razliku od Idasse uhvatila kakav takav ritam i s boljim psihološkim stanjem čeka taj dvoboj. Kuriozitet sredine tablice, i kojoj se nalaze obje momčadi, je da jedna pobjeda vodi u zonu doigravanja dok porazom ideš u borbu za goli život.

Podrške s tribine neće nedostajati!

Upravo takva je sudbina Svetog Ante kojeg ždrijeb ne mazi. Nakon velike pobjede protiv Tina dolazi im rasterećena i odlična Puntamika. Dvoboj starih znanaca iz lige u kojem je pritisak bodova na svecima sa Smiljevca dok je Puntamika neopterećena i već je u play offu.

Hoće li Lovretić i Puntamičani zapapriti Dedi?

Young boysi su malo pomalo došli u nezavidnu situaciju no eventualnom pobjedom bi opet otplovili u mirne vode. No s time se neće složiti ekipa iz Poljica koju je malo i sreća pomazila u prošlom kolu. Sve u svemu očekuje nas dosta zanimljiva utakmica u kasni subotnji sat.

Spremni za još jednu pobjedu?

Računanje po ljetnom vremenu će dopasti u nedjelju Ugljan i Gaune. Komburini boduli ganjaju play off dok probuđeni Gauni hvataju luku spasa i treba vidjeti tko će bolje ploviti tom utakmicom.

Platit ćeš piće prijatelju moj, kada u sigurnu luku pristane tvoj brod…

Turbo Paklenica će dočekati Vrsi koji ove godine igraju jako dobro.Ako je nešto sigurno u ovom dvoboju kao amen onda je konstatacija da ćemo vidjeti mnoštvo kontri,lijepih poteza i trke, sve ono što futsal sladokusce dovlači u dvoranu.

Turbo team Paklenica!

Plovanija se poskliznula u Biogradu i bodovi kontra Kontre im trebaju tko voda u pustinji.A što tek reći o Kontri i njihovim bodovima? Od prošlog kola su “fenjeraši” i možda im je ovo zadnji vlak za opstanak. Njihov voditelj Matulina se odbija predati i to dobro prenosi na svoju ekipu.

Matulina se odbija predati i to dobro prenosi na svoju ekipu!

Kao šlag na tortu dolazi trenutno najveći zadarski derbi između Tina i Varoši. Pretpostavimo da će ekipe biti kompletne i da će Mocire biti pune tko šipak. Imena Bugarije, Radmana, Katalinića, Burčula i ostalih garantiraju mega utakmicu i o svemu ostalom je suvišno pričati.

Svi putovi u kultne Mocire, Tin – Varoš je na rasporedu!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 1. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: