Connect with us
ZARA DENTAL CENTAR

Pogled na 22. kolo 2. ŽMNL

2. LIGA

Pogled na 22. kolo 2. ŽMNL

Pogled na 22. kolo 2. ŽMNL

Sezona se bliži kraju i lagano nam stižu odgovori na mnoga pitanja u drugom razredu zadarskog futsala.

Ovo 22. kolo otvorili su lider Kontrol biro i Raštane Kanela. U atraktivnoj utakmici s deset pogodaka, pitanje pobjednika riješeno je u prvom dijelu, kada je aktualni lider ostvario znatnu prednost od tri pogotka, koju je do kraja susreta uspješno sačuvao i zadržao prvo mjesto na tablici.

Jednom nogom u zadarskoj Serie A!

U stopu ih prate “Tumina bojna” sa Stanova, koja je u triler utakmici slavila protiv Dasiadda 5:4, a iskazali su se braća Jović. Jure je ugradio hattrick, dok je Mateo pogotkom u finišu susreta donio Stanovima tri važna boda koja najvjerojatnije vrijede povratka u serie A.

“Tumina bojna” sa osmijehom na licu!

Drugo kolo zaredom Murvičani do trijumfa bez primljenog pogotka. Žrtveno janje bio je oslabljeni bibinjski Tornado, koji nije mogao računati na svojeg ponajboljeg individualca Ivana Žmiru. Opet je goropadan bio Dragan Vuković koji se napokon probudio i donosi veliku razliku na terenu, a Murvici prijeko potrebne bodove.

U futsalu se važno zvati Dragan!

Gledali smo veliki preokret u režiji momaka sa zadarske Brodarice u derbiju začelja. Višnjik je uspio ispustiti veliku prednost od čak 4:1, što se dogodilo s Višnjikom u tom periodu igre, još uvijek nikom nije jasno. Jedno je sigurno da je iz svega kao junak susreta i Brodarice izašao kapetan Jure Vuleta.

Brodarica čudom do pobjede!

Oslabljeni Sveti Mihovil doživio je pravi debakl u najgorem mogućem trenutku. Ljubački Primorac predvođen lucidnim Lučićem, slavio je s uvjerljivih 8:1, te zadarskom majstoru s mora osigurao toliko iščekivani ostanak u serie B.

Velika snaga Primorca, Jure Perković!

Sukošan je opet prodisao u borbi za goli život. Na domaćem terenu svladali su Bili Brig u neizvjesnom susretu koji je završio vaterpolskim rezultatom od 8:7 za domaćina.
U velikom derbiju dva najbolja strijelca lige, pobjedu je odnio Stipe Vujević rezultatom 4:2, koji nije bio dovoljan za ukupnu pobjedu Bilog Briga u ovom susretu.

Svoju će kartu za Serie A tražiti kroz play off ?

Posljednji i supervažan susret kola odigrali su Poljica brig i Samba. Sambi su bodovi bili prijeko potrebni za ulazak u play off, a dečkima iz Poljica briga u borbi za ostanak.
Podjelom bodova nisu pretjerano zadovoljni ni jedni ni drugi, a više štete nanijeli su si momci Crnog Jacka koji su pali na posljednje mjesto serie B.

Ples stao, a Samba se čula u pozadini!

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

More in 2. LIGA

Najčitanije

Pratite nas na Facebooku

Kolumnisti i autori

To Top
%d blogeri kao ovaj: